Hotel de Plataan doet mee aan Lichtjesavond

Bezoek Lichtjesavond in Delft vanuit Hotel de Plataan en krijg 10 % korting op uw overnachting
Hotel de Plataan ligt in het centrum van Delft en heeft een parkeerterrein waar je gratis kan parkeren (op basis van beschikbaarheid).

Hier kunt u direct reserveren.

Als je de deur van het sfeervolle café uitloopt kan je direct genieten van een knusse avond in de historische binnenstad van Delft, want al voor de negende keer organiseert Delft Lichtjes avond, op 12 december 2017
Delft lijkt wel een wintersprookjesland.
De binnenstad wordt hartverwarmend verlicht met ontelbare aantallen lampjes in de aanloop naar Kerstmis
Er is muziek, licht en gezelligheid.
Langs de Oude Delft zien we zwevende vuurkorven, fakkels aan wal, en prachtig verlichtte grachtenpanden.
Haal een lekkernij of warm glaasje glühwein, of slenter langs de vele kraampjes die verspreid door het centrum staan.
Op een bruggetje komt u opeens een Delfts Koor tegen dat de mooiste kerstliedjes zingt.

Lichtjesavond in Delft

Voor onze kleinste bezoekers is er Lichtjesavond Junior op ons Doelenplein.
Lichtjesavond markeert het begin van een maand vol bijzondere winteractiviteiten in Delft, oftewel de Donkere Dagen van Delft.
Entree is gratis
Lichtjesavond Delft is gewoon gratis te bezoeken. De kerstsfeer is voor iedereen en daarom wordt er ook geen entree geheven. Dankzij de gratis entree is Lichtjesavond Delft perfect voor een bezoek met het hele gezin.

Het programma duurt van 16.00 tot 23:00 uur.

Voor meer informatie over Lichtjesavond en de Donkere Dagen van Delft klikt u hier

Kersthoppen in Delft
Overdag zijn de winkels in Delft gewoon open. Een bezoek aan de Lichtjesavond is daarom ook prima te combineren met een dagje kerstshoppen vooraf. Delft is een grote stad en daardoor een zeer veelzijdig winkelaanbod. Natuurlijk zijn diverse grote winkelketens aanwezig, maar in de historische en gezellige binnenstad vind je ook tal van leuke, kleine boetiekjes. En ook in de kerstkraampjes is er voldoende leuks te shoppen.
Donkere dagen van Delft
Lichtjesavond Delft vormt de aftrap van een veel groter evenement, namelijk de Donkere Dagen van Delft. Dit is de verzamelnaam van tientallen events die plaatsvinden in de periode december 2017 en januari 2018. Zo is er bijvoorbeeld een schaatsbaan, zijn er speciale shopping nights, is er Kerstmarkt Delft, muzikale optredens, enzovoorts.