Familiekamers

Voor de hele familie

Verras uw kind met een originele slaapkamer; een stapelbed, een eigen TV-tje, of mexicaanse verkleedkleding…….

Onze familiekamers zijn een doorslaand succes voor uw gezin.

U kunt met vier, en in de Reuzencactus zelfs met vijf personen overnachten. Het bijzondere thema geeft uw overnachting een extra dimensie.

Schietwilg

In deze kamer vind u allerlei herkenbare natuurlijke materialen terug. Uw kroost slaapt in een intiem hoekje, waar een stapelbed staat met zelfs een klein TV-tje. Hierdoor heeft u als volwassene ook wat meer privacy.

Familiekamers

 • Reuzencactus

  De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig. Zelfs in de badkamer is het thema doorgevoerd, met Mexicaanse tegels die een vrolijke print hebben. En dat is niet de enige bijzonderheid aan deze badkamer……

 • Zwarte Els

  De inrichting van deze 2- tot 4- persoonsgezinskamer is gebaseerd op hergebruik. De schilderingen verbeelden de kringloop en lijken op de prenten uit de tijd van Jac.P.Thijsse. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur…….

 • Schietwilg

  Deze 2- tot 4 persoons gezinskamer draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. Wolken jagen langs de hemel…..

 • Yggdrasil

  Wie de Levensboom – ook wel Yggdrasil volgens de Noorse mythologie – binnenstapt betreedt gelijk een andere wereld. De Levensboon staat symbool van de eindeloos vertakte vorm van dat wat is. De wortels wortelen in de onderwereld dwars door de mensen wereld en zijn takken reiken tot de wereld van Goden en helden. In dit mythologisch decor bevinden zich een (regen)douche en een apart toilet. Door het raam heeft u zicht…..