Boom van goed en kwaad
Boom van goed en kwaadHet thema van de tuin van Eden wijst op het verhaal van het Aardse Paradijs in de Bijbel. Dit thema is terug te vinden in de aankleding en decoratie van de gehele kamer en uit zich onder andere in de schilderingen op de muren en de romantische sterrenhemel op het plafond. De ruime kamer is voorzien van een extra groot rond bed en een jacuzzi voor twee personen. In de badkamer is een sunshower aanwezig.

Amber
AmberDe Amber is een romantische kamer voor iedereen die van oosterse sferen houdt. Een hemelbed, heerlijke zitkussens en een elektronische open haard geven een echt oosters gevoel. En in deze kamer is zelfs de badkamer geheel in stijl met oosterse tegeltjes. Vanuit de jacuzzi voor twee personen kunt u de gehele kamer overzien.

Tamarinde
TamarindeDe Tamarinde is een tropische boom die te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in deze kamer waant u zich dan ook op een tropisch onbewoond eiland, ergens ver in de Stille Oceaan. Door de muurschilderingen lijkt het alsof u kilometers ver over de oceaan uitkijkt. De vogels in de lucht en de sterrenhemelverlichting maken het plaatje compleet. De tweepersoons jacuzzi bevindt zich in de kamer en de badkamer beschikt over een sunshower waarin u kunt bijkleuren.

Blauwspar
BlauwsparDeze themakamer is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles. In de badkamer is een sunshower en in de kamer bevindt zich een ruim hoekbad waarin u lekker samen kunt uitrusten van uw culturele dagje Delft. Op de muren vindt u Delftse stadsgezichten die ook nu nog herkenbaar zijn.

Dadelpalm
DadelpalmU bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiëroglyfen. U bent omringd door Goden en Godinnen. Het hoekbad in de kamer nodigt u uit om samen te baden. Helaas is de ezelinnenmelk niet voorradig, maar er is wel heerlijk ontspannende badschuim in overvloed. De kamer is verder voorzien van een televisie en een aparte douche met sunshower en toilet. Ook heeft de kamer een klein balkonnetje.

Witte Moerbeiboom
Witte MoerbeiboomDeze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel. De kamer is voorzien van een heerlijk hoekbad waarin u samen kunt genieten alvorens u onder de sunshower stapt. Tevens is de kamer voorzien van een aparte douche met toilet en een klein balkonnetje.

Baobab
BaobabDeze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer. Hier kunt u samen in bad terwijl het lijkt alsof u in een safaripark bent. Het uitzicht is prachtig door de beschilderde muren! De badkamer heeft een sunshower en de kamer heeft een klein balkonnetje.

Eucalyptus
EucalyptusBeleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië. De bijzondere schilderingen in de stijl van de Aboriginals nemen u mee naar dit verre continent en de warme kleuren in de Eucalyptus hebben een rustgevend effect. Deze ruime kamer heeft een groot rond bed en beschikt over een badkamer met zowel douche als bad. aanwezig.

Reuzenkelp
ReuzenkelpBent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis! U slaapt tussen de vele vissen en mooie zeeplanten die op de muur geschilderd zijn en zelfs het bureau lijkt van water gemaakt. De kamer wordt door een muurtje gescheiden van de ruime badkamer waar u écht het water in kan: het hoekbad met bubbels is ruim genoeg voor twee. Deze badkamer beschikt ook over een douche met sunshower.

Mangrove
MangroveWelkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan. De muurschilderingen en het bamboe in de kamer geven u het gevoel dat u echt in de jungle beland bent. Vanuit het hoekbad is de gehele kamer te overzien, inclusief uitzicht op de tropische watervallen. In de badkamer kunt u bijkleuren onder de sunshower.

Zwarte els
Zwarte elsDe inrichting van deze 2 tot 4 persoonskamer is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur. De lampen van lege flessen en de kleurrijke schrootjeswand geven afvalmaterialen een tweede leven.
De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast (zie Groen Hotel). In de natuurlijke sfeer en gezonde omgeving die deze kamer biedt kunt u met een schoon geweten tot rust komen..

Schietwilg
SchietwilgDeze 2 tot 4 persoonskamer draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. De schuifdeuren in deze kamer zijn multifunctioneel en zorgen voor privacy als de kinderen in het stapelbed liggen te slapen, of als afsluiting van de badkamer tijdens het douchen. Ook in deze kamer is gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen die, als hun tijd bij Hotel de Plataan erop zit, weer kunnen worden opgenomen in de natuur. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast (zie Groen Hotel).

De Zomereik
De ZomereikIs de onderwaterkamer u te blauw? De Mangrove u te groen? Dan is deze themakamer vast iets voor u: De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer. Meteen bij binnenkomst voelt u de rust van het mediterrane platteland. U kunt zich direct overgeven aan de luxe van het verstelbare bed tussen de stenen poort en de olijfbomen of genieten van de stortdouche. In deze kamer zijn douche en toilet op een bijzondere manier gescheiden, met in het douchegedeelte niet alleen de stortdouche, maar ook een unieke wastafel.

De Reuzencactus
Onze nieuwste themakamer is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero‚Äôs omringen u volledig. Zelfs in de badkamer is het thema doorgevoerd, met Mexicaanse tegels die een vrolijke, drukke print hebben. En dat is niet de enige bijzonderheid aan deze badkamer. Deze is namelijk voorzien van een tweepersoons stortdouche. Gezellig met z'n tweeën douchen, dat is uniek! Vanuit bed heeft u uitzicht op de beroemde Maya-tempel El Castillo en kunt u tv kijken. De Reuzencactus heeft twee tweepersoons bedden en kan hierdoor ook gebruikt worden als familiekamer (met extra bed max. 5 personen).

 

Doelenplein 10  -  2611 BP Delft  -  Tel: +31 (0)15 212 60 46  -  Fax: +31 (0)15 215 73 27  -  info@hoteldeplataan.nl
Hotel de Plataan Delft Centrum