Themakamers

Een sfeervolle themakamer naar keuze maakt de ervaring intenser

Met onze themakamers onderscheiden we ons van andere hotels en creëren we een unieke ervaring

Geen kamer is het zelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Dat hebben we gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vind.

Je vind kamers met thema’s van over de hele wereld, alle continenten. Zelf Oceanië is vertegenwoordigd!

 

Boom van goed en kwaad

De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie.

 • De Vaarboom

  In onze nieuwste themakamer bevind u zich in een typisch Nederlands havenlandschap. Een aantal bekende elementen uit Hollands Haven Historie ziet u hier terug. Zo ziet u De Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren…..

 • De Zomereik

  De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer. Meteen bij binnenkomst voelt u de rust van het mediterrane platteland.

 • Amber

  In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

 • Tamarinde

  Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in de Tamarinde waant u zich op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan.

 • Blauwspar

  Deze themakamer is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles.

 • Reuzencactus

  De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt. Mexicaanse muurschilderingen…

 • Dadelpalm

  U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.

 • Witte moerbeiboom

  Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel.

 • Baobab

  Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

 • Eucalyptus

  Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië.

 • Reuzenkelp

  Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis!

 • Mangrove

  Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos