Search
Close this search box.

Menu

25 jaar Hotel de Plataan

25 jaar Hotel de Plataan

kerstdiner

Wie packman, neonkleuren en disco zegt, zegt: 1994

Overlevende van de stoelendans onder het personeel van de Plataan

Nu de kerstboom weer buiten wordt gezet, schaatsbanen opgedoekt worden en in de lunch de plannen voor de zomervakantie worden gedeeld, is de kersttijd dan toch echt voorbij. Toch blikken we deze eerste dagen van het decennium nog even terug op het jaarlijkse personeelskerstdiner van de Plataan.

Vrijdagavond 20 december was de receptie van de Plataan gevuld met discolichten, glitters en packmans zoals in het jaar 1994, toen Marja en Hans het hotel hebben opgericht. Het kerstdiner werd georganiseerd door Anne, Katja, Jorn en Mike waren geheel in thema: “Party like it is 1994”. Het gros van het personeel lag in dat jaar nog in de wieg, of nog niet eens, maar die tijd werd ingehaald.

Niet alleen met een groot diner, maar ook met de spelletjes competitie. Die werd streng gejureerd door Jorn en Katja. Niet geheel zonder reden, want tijdens het broekhangen – een spel waar je zo lang mogelijk aan een spijkerbroek moet hangen – was iedereen zó fanatiek dat het spel een aantal keer overgedaan moest worden. Robbert die voor het evenement speciaal uit Spanje was overgekomen werd zelfs beschuldigd van vals spel.

Tijdens de stoelendans was de spanning te snijden. Duwen, valpartijen, handen tussen stoelen, alle overtredingen werden waargenomen. Leroy was uitbundig aan het dansen maar het was Anne die op het nippertje van de o zo fanatieke Elianne won.

Muzikaal werd het geheel begeleid door een lied van Anne, Leroy en Mike. Het refrein werd en masse meegezongen: “Hans en Marja zijn hier samen gaan wonen, Oh oh Hotel de Plataan, We willen nu hogere lonen, Oh oh Hotel de Plataan.” Het was opvallend dat vooral het stukje “We willen nu hogere lonen” populair was. De eigenaren zelf waren helaas maar gedeeltelijk aanwezig, want ze waren beide ziek geworden in de laatste week voor de vakantie.

Inmiddels is het hotel weer helemaal aan kant voor een nieuw jaar. Op naar de 30 jaar!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten