Hotel de Plataan schenkt €510 euro aan het Jessehof Delft

Elk jaar kiezen we samen met alle medewerkers van Hotel de Plataan een goed doel, waar de opbrengst van de verkoop van ons Plataanwater naar toe zal gaan. In 2017 zijn er wel 1000 flessen Plataanwater verkocht. Zo heeft het Plataanwater in 2016 €510 euro opgebracht, wat wij  met veel plezier hebben gedoneerd aan het goede doel van 2016: Het Jessehof Delft.

Door zelf leidingwater te filteren, en mineralen en bubbels toe te voegen maken we Plataan water. Hiermee zorgen we er voor dat er geen onnodige milieuvervuiling ontstaat door het vervoer van water in flesjes. Daarnaast doneren we de opbrengst, om zo ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen.

Het Jessehof

Vorige jaar ging de opbrengt naar de Hospice Delft. Voor 2017 hebben wij een nieuw goed doel uitgekozen: Het Jessehof! Het Jessehof is opgezet om een laagdrempelige huiskamer te bieden aan mensen met een klein sociaal netwerk, eenzame mensen en mensen die leiden onder sociale uitsluiting. Mensen kunnen er binnenlopen voor een kopje koffie of thee om elkaar daar ontmoeten, men kan er het eigen verhaal vertellen en men kan er terecht met vragen op sociaal-maatschappelijk gebied.

Hotel de Plataan is al bekend met het Jessehof. Afgelopen maand hebben Marja Kamminga en Hans Meijer, de eigenaren van Hotel de Plataan, samen met een groep vrijwilligers een 4-gangen menu verzorgd voor veertig bezoekers van het Jessehof