Leuke reviews Hotel de Plataan

Positieve reviews zijn altijd leuk! Zie onderstaand een aantal van onze leukste reviews op booking.com:

“Super locatie, fijne kamers, andere sfeer dan bij de meeste hotels, biologische producten, originele vormgeving ook in de kleine details. Voelde me hier veel meer ‘thuis’ dan in de meeste hotels. Schrijftafel op kamer voor het raam was ook erg fijn.”

“Leuke verrassing: gangen en kamer in plataanthema uitgewerkt: plataanblad aan hoofdeind bed, boomstructuur met takken en alles als steunpilaar voor de douche/wc-cel, houtlook vensterbank die breder wordt en een werktafel biedt met daaraan vast een discrete kleerkast, alles in hetzelfde hout, met vriendelijke afgeronde randen, comfortabel bed met leuke lamp boven handig, discreet legplankensysteem aan weerszijden, een muurschildering waardoor je je in een mooie tuin waant die uitgeeft op een bos. Kortom, natuurlijke eenvoud die op verrassende wijze in alle basisnoden voorziet. Het ontbijt biedt lekkere koffie, echt brood, lekkere smeersels in een oergezellige setting. Mijn kamer was ook stil, ondanks het feit dat ze dicht bij de lift was gelokaliseerd. Het pleintje vóór het hotel is eveneens bijzonder kleurrijk en uitnodigend en Delft is altijd een bezoekje waard.”

“Een super ontbijt! heerlijk brood, was nog warm, veel keuze in beleg, verse jus d’órange, weckpotjes gevuld met yoghurt en bosvruchten. mooie Mexicaanse thema kamer, voorzien van 2 kleine 2 persoonsbedden met 2 regendouches.”

“Zowel de gangen als de kamers in (verschillende )thema’s zijn prachtig beschilderd gedecoreerd: niet opdringerig, wel heel kundig en verfrissend. ‘Onze’ kamer was in frisse zee-stijl: een prachtige rustige kustlijn, wat meeuwen, duinen , en een lieflijke boom. De gang was van het begin tot het eind lieflijk beschilderd als Hollands landschap: vergezichten met weilanden, koeien, schapen, pastel wolkenlandschap.”

 

“Vriendelijk personeel ! De kamer was nog niet gereed en we moesten 10 minuten wachten. We kregen ’n lekkere koffie gebracht in het restaurant. We voelden ons welkom! Ontbijt was goed verzorgd met verse producten. Gezellige kippetjes buiten aan het rondscharrelen….. Het verblijf is prima bevallen en ’n aanrader voor anderen……. in de binnenstad alles op loopafstand”