Lentefeest in de Plataan voor Jessehof-bezoekers

Op Zondag 25 maart is Hotel de Plataan Delft centrum voor even omgetoverd tot een Italiaans sterrenrestaurant. Veertig bezoekers van de Jessehof  in Delft waren te gast om te genieten van een heerlijk 4-gangendiner. Met hulp van een groep vrijwilligers verzorgden Marja en Hans een verrukkelijk lentediner. Door het warme welkom en het voortreffelijke eten waren de  reacties van de gelukkige gasten dan ook erg positief: Een ‘proefenis van de lente’ werd het genoemd.
Naast lekker eten stond de dag bovenal ook in het teken van de saamhorigheid. Dit werd prachtig onderschreven door de broederlijke sfeer die ontstond toen na het eten het lied Mexico uit volle borst werd ingezet. Onder opgewekte zang met gitaar begeleiding passeerden ook ‘in het rijtuigje’ en ‘op een mooie Pinksterdag’ de revue. Al met al was het een zeer geslaagde dag! Hotel de Plataan Delft centrum bedankt alle vrijwilligers en de Jessehof!

Jessehof
Het Interkerkelijk Diaconaal Centrum de Jessehof is opgezet door de gezamenlijke kerken in Delft, om een laagdrempelig huiskamer te bieden aan mensen met een klein sociaal netwerk, eenzame mensen en mensen die leiden onder sociale uitsluiting. Mensen kunnen er binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Men kan elkaar daar ontmoeten, men kan er het eigen verhaal vertellen en men kan er terecht met vragen op sociaal-maatschappelijk gebied.