Trekking van de loterij op 15-06-2019

Zoals sommige van jullie misschien wel weten doen we sinds kort bij Hotel de Plataan ook aan een loterij! Indien u bij ons overnacht kunt u een lot meenemen om een overnachting in een themakamer inclusief ontbijt te winnen. Elk half jaar hebben we een trekking en komt daar dus een winnaar uit. De loten gaan niet op naam, het is dus van belang dat u de trekking goed in de gaten houdt!

Zojuist hebben we de eerste trekking gedaan, en daar is ook een winnend lotnummer uitgekomen! De gast die bij ons heeft geslapen en lot 105 mee naar huis heeft genomen wint de overnachting! Indien u de gelukkig bent, neem dan snel contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hoteldeplataan.nl met een foto van uw lot.

Heeft u niet gewonnen, helaas! Echter is het lot niet helemaal voor niets, hij kan nog wel gebruikt worden voor een gratis upgrade naar een thema kamer! Komt u dus volgende keer overnachten, kunt u voor de prijs van een standaard kamer in een thema kamer overnachten. En natuurlijk mag u dan weer een lot meenemen voor de volgende trekken, dus wie weet!!