Voucher Hotel de Plataan

In samenwerking met Centrum Hotels Delft en 8 lokale ondernemers heeft Hotel de Plataan een voucher ontworpen. Met deze voucher geniet je van aanbiedingen op de leukste plekjes van Delft! Van korting op een ijsje tot een 5 gangen diner voor €45,-. De voucher heeft kortingsbonnen voor de 8 onderstaande horecagelegenheden en is verkrijgbaar bij Hotel de Plataan!

Jans Delft – €2,50 korting op een Sundae IJsje
Hoe dingen smaken zoals ze horen te smaken? Je komt erachter bij Jans Delft aan de Brabantse Turfmarkt. Proef de huisgemaakte eiersalade op het overheerlijke verse brood Van Menno. Of kies voor de biologische rosbief van Hoeve Biesland, met evenveel liefde gebraden als oma dat vroeger deed.

Het Vermeertje – €10,- korting op de totaalrekening
In restaurant het Vermeertje kunt u genieten van een culinaire reis. Er wordt veel gewerkt met seizoensgebonden producten en thema menu’s. U kunt hier naast dineren ook heerlijk lunchen.

Het Gulden ABC – De 4e pannenkoek gratis
Het Gulden ABC bevindt zich in het pand van een oude Delftse Drukkerij op Markt in Delft. In het zomerseizoen heeft het Gulden ABC een groot en gezellig terras op een van de mooiste plekjes van Delft!

Bakker Suikerbuik – Vier “Delfste kusjes” voor €3,50
Een plek waar je heerlijke koffie kunt drinken met uiteraard een gebakje erbij, lunchen met handgemaakt brood of een High Tea met lekkernijen direct uit de bakkerij!

Les Copains – 5 gangen diner voor €45.- per persoon
Restaurant Les Copains staat bekend als “het visrestaurant” in Delft, waar verse kreeft vanuit een homarium gekookt, gegrild, of gebakken op je bord komt. De gerechten worden royaal geserveerd en u kunt meekijken in de open keuken.

Il Tartufo – Luxe 3 gangen lunch, 2 personen €35,-
Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen & traiteur gelegen in het historische centrum van Delft. Aan een van de mooiste grachten, achter de Oude Kerk, vind je hier een stuk authentiek Italië! Ambachtelijke specialiteiten van kleine familiebedrijven uit de verschillende streken.

Het Konings Huys – Gratis dessert bij een 3 gangen menu
S’ochtends staat de koffie of thee al klaar met een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. Tussen de middag is er keuze uit verschillende luxe broodjes met een glas verse jus. S ’avonds kan er gekozen worden uit een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Van een heerlijk stukje vlees van de gril tot aan een op de huid gebakken visje.

Kobus Kuch – Gratis koffie/thee bij een punt appeltaart
Één van de bekendste cafés op één van de gezelligste pleinen van Delft. Een huiskamercafé met een heel groot terras. Je kunt er lekkere (speciaal)biertjes krijgen maar natuurlijk wordt er ook heel wat koffie in combinatie met de beroemde appeltaart genuttigd.