Bob gaat ervoor op bezoek bij Hotel de Plataan

Bob gaat ervoor op bezoek bij Hotel de Plataan

Bob, nu 9 jaar, werd geboren spina bifida (open ruggetje), wat voor hem allerlei ongemakken betekent die er helaas bij horen. Ondanks zijn handicap sport Bob graag en doet met zijn team mee aan aangepaste judowedstrijden. Hij spaart nu voor een buitenlands toernooi in Schotland.

Bob is een echte doorzetter die zich niet laat stoppen door zijn handicap. Zo zit hij op een reguliere school en haalde het gewone abc zwemdiploma. Na zijn zwemdiploma’s was de volgende uitdaging voor Bob dat hij een vechtsport wilde gaan doen, wat niet mee valt omdat hij geen gevoel heeft in zijn voeten en de spieren in zijn onderbenen niet werken.

Nu Bob 9 is kan en mag hij ook deelnemen aan andere toernooien in het buitenland. Zo wil hij heel graag dit jaar naar een toernooi in Schotland, maar dat vormt een aardig kostenpotje met vliegreis, hotel, inschrijving enz. Om toch zijn wens werkelijkheid te maken is Bob een crowdfunding actie begonnen. Via Get funded kan iedereen de dappere judoka steunen in zijn actie om naar Schotland te gaan: https://getfunded.nl/campagne/2877-help-bob-naar-judotoernooi-schotland. Maar ook vaste sponsors die zijn judo carrière willen steunen zijn natuurlijk van harte welkom.

Omdat wij Bob graag een hart onder de riem willen steken heeft hij afgelopen week bij ons in het hotel geslapen. Met zijn vader heeft hij in een van de themakamers overnacht, en of hij genoten heeft. Uiteraard konden wij hem hier niet laten vertrekken zonder een donatie voor zijn doel, het judo toernooi! Zie hier onder de geweldige post (met foto’s!) van zijn verblijf.

En bob is weer thuis!Na een heerlijk bad ,een fantastische kamer en een goed ontbijt !!!En dan nog een donatie in je hand mee krijgen !🥰Dank je Hans Meijer.Fijn dat er nog mensen zoals jij zijn ..

Geplaatst door Bob Gaat Ervoor op Zondag 24 februari 2019

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email