De antiek- & curiosa markt in Delft

De antiek- & curiosa markt in Delft

Elke zaterdag staan ruim 100 kramen langs de grachten en rond de Oude Kerk. Snuffelen naar servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Op deze unieke markt vindt u altijd bijzondere, leuke en niet-alledaagse koopjes.

De antiek- & curiosa markt start op zaterdag 13 april 2019 en is elke zaterdag in Delft tot en met zaterdag 19 oktober 2019

Antiek, curiosa & kunstmarkt met gepaste kunst in het historische centrum van Delft tijdens de zomermaanden tot eind september. Sfeervol staan hier de antiek & curiosa kramen uitgestald langs de eeuwenoude grachten in het centrum van de Hippolytusbuurt; de Voldersgracht, de Wijnhaven, Camaretten, rond de Oude Kerk, Voldersgracht, Boterbrug en Vrouw Juttenland te Delft.

Een bonte verzameling met een keur aan oude voorwerpen en verzamelobjecten.
“Hij of zij wie hier het antiek niet vindt, zal het nimmer en nooit vinden” aldus de antiek & curiosa handelaar welke hier al vele jaren de grootmoeders prulletjes aan de man en vrouw brengt. Volgens de antiekhandelaar is dit de markt om nog “een echte Rembrandt op de kop te tikken, alwaar de koopman overheen heeft gekeken.” Ook voor oude boeken en prenten is de antiekmarkt van Delft een waar verzamel eldorado.

De antiekmarkt Delft heeft niet alleen een verkoop functie, het is ook een plek van de ontmoeting! Gezellig flaneren over de markt, een terrasje pakken met uitzicht op de antiekmarkt is natuurlijk ideaal om je vrije dag door te brengen. Stadslieden en burgerlui, reizigers en toeristen van ver, eenieder treft het in de historische binnenstad van Delft met haar sfeervolle “antieke” allure.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email