Suche
Close this search box.

Menu

9x Hotelkamer met bad: in deze kamers kom jij extra tot rust!

9x Hotelkamer met bad: in deze kamers kom jij extra tot rust!

P3 Copy

Niets is zo ontspannend als een lang bad aan het einde van jouw dag. Of je nou op zoek bent naar een hotelkamer met bad, jacuzzi, het bad in de kamer of in de badkamer, of zelfs een bad met lichttherapie: bij Hotel de Plataan kan het allemaal!

Hotelkamer met bad

De Mangrove

Welkom in het tropisch regenwoud! Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan. De muurschilderingen en het bamboe in de kamer geven u het gevoel dat u echt in de jungle beland bent. Vanuit het hoekbad is de gehele kamer te overzien, inclusief uitzicht op de tropische watervallen.

hotelkamer met bad

De Blauwspar

Voor de echte Delft-liefhebber! Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer van de Blauwspar, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles. In de kamer bevindt zich een ruim hoekbad waarin u lekker samen kunt uitrusten van uw culturele dagje Delft. Op de muren vindt u Delftse stadsgezichten die ook nu nog herkenbaar zijn!

De Dadelpalm

Dit is niet zomaar een hotelkamer met bad: deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen. In de Dadelpalm ben je omringd door Goden en Godinnen. Het hoekbad in de kamer nodigt je uit om samen te baden met ontspannend badschuim in overvloed.

De Witte Moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel. De kamer is voorzien van een heerlijk hoekbad en een aparte douche met toilet en een klein balkonnetje.

themakamer in delft met bad

De Baobab

Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: je vindt het allemaal terug in deze ruime kamer. Hier kun je samen in bad terwijl het lijkt alsof je in een safaripark bent. Het uitzicht in de Baobab is prachtig door de beschilderde muren!

Hotelkamer met Jacuzzi

De Boom van Goed en Kwaad

Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie. Het thema van de “Garden of Eden” wijst op het verhaal van het Aardse Paradijs in de bijbel. Dit thema is terug te vinden in de aankleding en decoratie van de gehele kamer en uit zich onder andere in de schilderingen op de muren en de romantische sterrenhemel op het plafond.

hotelkamer met bad

Amberboom

Zeg je hotelkamer met bad, dan zeg je Amberboom! In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De Amberboom is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires. Droom weg in een heerlijke jacuzzi van waaruit je de gehele kamer kunt overzien!

Tamarinde

Waan je op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan. In de heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie kun je samen genieten. Door de muurschilderingen lijkt het alsof je in de Tamarinde kilometers ver over de oceaan uitkijkt. De zandkleurige vloer en de sterrenhemel, die de hele nacht kan stralen, maken het plaatje van een romantische nacht op een onbewoond eiland compleet.

themakamer met bad

Reuzenkelp

Voor de echte waterrat: in de Reuzenkelp duik je de donkerblauwe dieptes van de grote ocean in, en betreed je de onderwaterwereld van Atlantis! Slaap tussen de vele vissen en mooie zeeplanten die op de muur geschilderd zijn: zelfs het bureau lijkt van water gemaakt! In de badkamer duik je écht het water in: hier vind je een ruim hoekbad, mét bubbels.

Heb je inmiddels besloten welke kamer dé perfecte kamer voor jou is? Boek je volgende verblijf bij Hotel de Plataan hier. Ben jij benieuwd naar onze andere kamers? Klik hier voor meer informatie over de themakamers, en hier voor meer informatie over onze basic– of standaard-plataankamers. Kom je er zelf niet uit? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Buchen Sie direkt bei Hotel de Plataan!

und Sie erhalten einen kostenlosen Willkommenssnack!

Recente nieuwsberichten