Overnachten met het gezin: Familiekamer de Schietwilg

Overnachten met het gezin: Familiekamer de Schietwilg

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt. De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft.

Maar wist je ook dat we speciale familiekamers aanbieden? In deze familiekamers slaap je met het hele gezin en verras je je kind met een originele slaapkamer, een stapelbed, een eigen TV-tje of Mexicaanse verkleedkleding: onze familiekamers zijn een doorslaand succes voor uw gezin. Slaap met tot wel 5 personen in een bijzondere themakamer! Deze week: de Schietwilg

De Schietwilg

Deze familiekamer is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. De Schietwilg is een ware belevenis voor iedereen die houdt van natuur, wind en water: zodra je de kamer binnenstapt, begeef je je in het zo herkenbare Hollandse klimaat. Je hoort de wind haast ruisen door de wilgenbomen, en het water stroomt door een ouderwets waterrad.

Wij hebben duurzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst staan, en dat zie je terug in de kamer. In deze gezinskamer is gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen die, als hun tijd bij Hotel de Plataan erop zit, weer kunnen worden opgenomen in de natuur. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast.

Familiekamer in Delft

De schuifdeuren in deze kamer zijn multifunctioneel en zorgen voor privacy wanneer de kinderen in het stapelbed liggen te slapen, of als afsluiting van de badkamer tijdens het douchen. Bij de stapelbedden bevindt zich een tv’tje, waardoor de kinderen vanuit bed tv kunnen kijken.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email