Suche
Close this search box.

Menu

Themakamer in Delft: de Vaarboom

Themakamer in Delft: de Vaarboom

204 3

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: de Vaarboom!

themakamer in Delft

Themakamer in Delft, of de Hollandse havens?

Alle hens aan dek! Val deinend op de golven van de zee in slaap in de themakamer ‚de Vaarboom‘. Deze themakamer heeft alle charme van een bootreis met de gemakken van een hotelkamer. Bewonder de historie van de Hollandse havens: je vindt de Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren allemaal afgebeeld op de hemelsblauwe muren van deze kamer.

Spoel de zoute zee van je af onder de heerlijk grote regendouche en geniet van je omgeving: Midden in het centrum van Delft bevind je je binnen no-time in het typische Nederlandse havenlandschap wat afgebeeld is op levensechte schilderingen.

De ruime en lichte themakamer beschikt over een badkamer met ruime inloop-regendouche en toilet. Voor optimaal comfort zijn beide matrassen in het grote tweepersoonsbed apart verstelbaar. In de kamer vind je ook een tv, bureau en zithoek.

Wát voor boom?

De vaarboom is natuurlijk geen echte boom, maar een lange stok die gebruikt werd om een schip voort te „bomen“. Vaarbomen zijn zo’n 5 tot 8 centimeter dik en aan het eind voorzien van een driehoekig houten stuk wat tegen de bodem, wal of ander schip gezet kan worden. Gelukkig heb jij in deze kamer geen vaarboom nodig om naar ontspannen dromen af te reizen!

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten