Suche
Close this search box.

Menu

Vrolijke menukaarten in donkere tijden

Vrolijke menukaarten in donkere tijden

Menukaart Foto's (1)

De horeca mag dan nog gesloten blijven, bij Hotel de Plataan wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor als er weer wat meer kan. Deze keer in samenwerking met werkcentrum Zwedenburg in Den Haag, de collegas van Zinderin!

Zinderin is niet alleen een ambachtelijke cadeauwinkel in het centrum van Delft, achterin de winkel is ook een atelier waar cliënten de cadeaus zelf vervaardigen. En dat levert hele unieke cadeaus op, die met zorg zijn samengesteld. Daarnaast zit dus werkcentrum Zwedenburg in Den Haag, de collegas van Zinderin

Dat was precies wat hoteleigenaar Hans nodig had, toen hij tegen het atelier opliep tijdens zijn boodschappenbezoek in de Choorstraat. Het hotel was al een tijd opzoek naar unieke menukaarthouders, maar konden niet vinden wat ze wilde hebben. Dat ze ook in opdracht werkt wisten ze al. De kapstok in de hal van Hotel de Plataan is ook door via Zinderin gemaakt.

Op de werkplaats zijn de cliënten aan het werk gegaan, en zijn er hele mooie houten menukaarthouders gemaakt. Deze week arriveren de menukaarthouders bij Hotel de Plataan. Het hout is zo bewerkt dat het ook buiten kan staan ​​en tegen water kan. Daarnaast is gebruik gemaakt van papier wat tegen water kan, helemaal corona proof dus!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Buchen Sie direkt bei Hotel de Plataan!

und Sie erhalten einen kostenlosen Willkommenssnack!

Recente nieuwsberichten