Diner arrangement

In samenwerking met Eetcafé De Verbeelding

Het diner arrangement

In verband met de huidige Corona situatie willen we mensen toch graag een fijn dagje, weekendje of weekje weg geven! Om dit te kunnen faciliteren zijn wij een samenwerking aan gegaan. Sinds kort werken we samen met Eetcafé de Verbeelding , wat gevestigd is op zo’n 2 minuten lopen van ons hotel. Eetcafé de Verbeelding is open vanaf woensdag tot en met zondag. Op deze dagen is het dus mogelijk om gebruik te maken van het diner arrangement.

Eetcafé de Verbeelding is, zoals de naam al zegt, een gezellig eetcafé. Helaas mogen ze ‘s avonds geen gasten meer ontvangen, maar gelukkig maken ze nog wel eten! Daarom kunt u als hotelgast het eten van de Verbeelding geserveerd krijgen op uw kamer in het hotel! We hebben een arrangement opgesteld voor twee personen, waarbij u het volgende krijgt:

  • Een overnachting in een van onze themakamers
  • Een welkomstdrankje
  • 3 gangendiner op uw kamer
  • Een fles wijn naar keuze
  • Een ontbijt
  • Gratis parkeren naast het hotel

Dit arrangement kost u nu maar € 99, – per persoon en is direct bij ons te boeken.

In verband met de huidige tegemoetkomingen vanuit de overheid is het belangrijk dat de omzet klopt. Om de verdeling van de omzet kloppend te houden voor de beide partijen, moet het wel in twee delen betaald worden. Het deel voor de overnachting, het welkomstdrankje, het ontbijt en parkeren betaalt u direct aan het hotel (tijdens de reservering of bij aankomst). Het gedeelte voor het diner betaalt u aan de Verbeelding zelf, nadat u de bestelling heeft doorgestuurd.

U betaalt voor twee personen dus € 148,- aan Hotel de Plataan en € 50,- aan de Verbeelding.

Wat staat er op het menu?

Klik hier voor het menu van de Verbeelding. Je kunt vooraf kijken en alvast bestellen, maar dat kan ook op de dag zelf. We willen u wel vragen om voor 18:00 op de dag zelf door te geven wat u wilt eten. Bestellen bij de Verbeelding kan via WhatsApp door een berichtje te sturen naar 06-2494 15 69. Je krijgt via deze weg dan ook een Tikkie om de rekening van het eten te betalen.

Hoe kan ik reserveren?

Heeft u verder nog vragen of komt u met meer dan 2 personen? Neem dan zelf contact met ons op!

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomstdrankje!

Bekijk onze themakamers

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.
Bekijk kamer

Witte moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel.
Bekijk kamer

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.
Bekijk kamer