Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Drie tips voor de beste ervaring op het IFFR

Drie tips voor de beste ervaring op het IFFR

IFFR rotterdam

Het is al een tijdje wat kouder. Tijd om jezelf lekker op de bank te zetten met een goeie film. Kan dat nog leuker? Ja! Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) van 26 januari tot 6 februari 2022 staat weer voor de deur. Op allerlei plekken door heel Rotterdam worden films van over de hele wereld vertoond. Wij zochten uit hoe jouw bezoek aan het IFFR een nog groter succes kan worden.

 Nadat je je hebt gesetteld op je favoriete kamer bij Hotel de Plataan loop jij in 15 minuten naar station Delft, waar je volledig ontspannen de trein naar Rotterdam pakt. Stap uit bij Rotterdam Centraal station en vind je weg naar de Doelen, op nog geen 10 minuten lopen van het station. Liever niet lopen? Geen probleem! Dan stap je op het station over op metro D, en loop je vanaf het Stadhuis nog maar 5 minuten naar het theater. 

IFFR rotterdam

Het logo van het IFFR voor het centraal station Rotterdam. (Foto: Bas Czerwinski)

Strategie 1: Blind date op het IFFR

De eerste strategie is misschien wel de meest spannende! Nu je je weg naar het theater gevonden hebt is het tijd voor de blinde date op het IFFR. Niet met een persoon, maar met een film! Vraag aan de balie bij de Doelen om een blokkenschema en zoek uit voor welke films nog kaartjes beschikbaar zijn. Zijn er meerdere opties, kies dan wat je het leukste vindt of maak het nog even spannend en kies een willekeurige film uit. Veel kijkplezier!

Strategie 2: De publiekslieveling van het IFFR

Weet je niet precies naar welke film je wil, maar vind je een blinde date iets te veel risico? Elk jaar mogen bezoekers van het IFFR stemmen voor hun favoriete film. Op de website van het IFFR vind je de favoriete films van de bezoekers. Ongetwijfeld zit hier iets voor jou tussen!

Strategie 3: De prijswinnaars

Laat jij het beoordelen van films liever aan de experts over? Geen probleem! Elk jaar worden er verschillende lijstjes gepubliceerd waarin de 10 beste films van het IFFR uitgelicht worden. Let wel op: de kans is groot dat deze films snel uitverkopen. Wees er dus snel bij want OP=OP!

Blijf jij liever in de buurt van je hotelkamer? Bezoek dan ook eens Lumen, op het Doelenplein. 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten