Receptiemedewerker

Nieuwe vacature receptie-medewerker

Heb je een gastgerichte instelling, ben je nauwkeurig en vind je administratief werk leuk, spreek je Engels, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je creatief en flexibel, heb je minimaal een HAVO-diploma of vergelijkbaar en ben je minimaal 19 jaar……

Dan is dit DE BAAN voor jou! Receptiemedewerker

Cafe groot

Vacature: Receptiemedewerker m/v

Ons Hotel:
Hotel de Plataan is een groen hotel midden in het oude centrum van Delft.Milieubewustheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het hotel heeft 29 kamers, waarvan 14 themakamers, die elk in een uniek thema zijn ingericht. Daarnaast zijn er 3 vergaderzalen en een eigen parkeerplaats met 20 plaatsen. Wij geloven in de kracht van een jong en dynamisch team, wat betekent dat wij veel werken met studenten die geregeld nieuwe en inspirerende ideeën aanbrengen om ons hotel nog groener en aantrekkelijker maken.

De Baan:
De receptie is een van de belangrijkste plaatsen binnen ons hotel. Vanuit hier zal de gast kennis maken met het hotel en zijn/haar mening voor de rest van het verblijf vaststellen. Een klantvriendelijke houding van de receptionist is daarom een absolute must. De receptionist binnen Hotel de Plataan is niet alleen verantwoordelijk voor de receptie, maar ook voor het ontbijt, het terras en voor de bar. Er wordt gewerkt in ochtend diensten van 07.00-15.45 en avonddiensten van 15.30 tot 00.15.

Wat vragen wij van jou:
Een gastgerichte instelling; iemand die er plezier in heeft het anderen naar hun zin te maken,iemand die niet schrikt van situaties waarin alles tegelijk gebeurt. Je houd het hoofd koel, hebt overzicht, bent een duizendpoot, je bent klantvriendelijk en spreekt goed Engels. Daarnaast heb je minimaal HBO niveau en ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou:
Een afwisselende baan achter de receptie, in de keuken en achter de bar, salaris conform de horeca CAO, een leuke werkomgeving met een ontspannen sfeer en een rooster op maat.

Salaris:
Het brutosalaris per uur is inclusief uitbetaling van vakantietoeslag en vakantiedagen:
19 Jaar = € 9,42
20 jaar = € 10,60
v.a. 21 jaar = € 11,78

Lees ook

Titel van het blok

Kolom 1

Tekst

Dit is een voorbeeld

Nog meer

Informatie

    Afbeelding