Search
Close this search box.

Menu

Nieuw Bier: Vedett & Brouwerij ‘t IJ

Nieuw Bier: Vedett & Brouwerij ‘t IJ

WhatsApp Image 2023 09 05 At 15.26.34

Zoals bij de meeste gasten wel bekend is, hebben wij veel verschillende soorten bier en daar zijn er sinds kort weer een paar bij gekomen! Op de tap hebben we naast de al bekende Palm nu een pils van Vedett en een blond biertje van ’t IJ (‘Blondie’). Tot het einde van de zomer is onze wisseltap ook van Vedett, namelijk de Vedett White, en in het najaar wordt dit het bockbier van ’t IJ.

Naast onze tapbiertjes hebben we ook wat nieuwe biertjes op fles. Zo hebben we drie nieuwe biertjes van ’t IJ, namelijk ‘IJwit’, ‘Natte dubbel’ en ‘Zatte tripel’. Ook hebben we een Extra IPA van Vedett. Daarnaast hebben we uiteraard ook nog steeds de ‘oude’ biertjes zoals Liefmans en Mannenliefde.

Ook voor de bierliefhebbers, maar iets minder liefhebbers van alcohol, hebben we nog steeds genoeg keuze. Onze nieuwe alcholarme biertjes zijn: Hertog Jan Malt 0.5%, ’t IJ Vrijwit 0.5% en Weihenstephaner 0.5%. En al iets langer in ons assortiment, maar ook nog relatief nieuw zijn de Playground IPA 0.5% en de Leffe Blond 0.0%.

Ben je benieuwd geworden? Kom vooral langs op ons gezellige terras op het Doelenplein, of bij minder goed weer in ons café! Tot snel!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Book directly at "Hotel de Plataan"!

and receive a free welcoming snack!

Recente nieuwsberichten