Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Menú

BHV-cursus voor het team van Hotel de Plataan

BHV-cursus voor het team van Hotel de Plataan

WhatsApp Image 2023 03 08 At 10.21.12

Op zondag 5 maart had ons personeel een BHV-cursus! Tijdens de cursus leerde het personeel over wat te doen in geval van nood en de cursus was daarnaast ook een goede reden om gezellig met elkaar te eten en met elkaar bij te praten. De cursus bestond uit drie onderdelen in groepjes van ongeveer acht personen en werd daarna afgesloten met een Indonesische rijsttafel.

Het eerste onderdeel was een mini EHBO-cursus en hier werd uitgelegd wat te doen als je iemand onwel aantreft. Iedereen moest in tweetallen oefenen hoe je een bewusteloos iemand van de buik naar de rug en van de rug naar de zij moest draaien. Daarna was het tijd voor brandveiligheid. Iedereen moest op de binnenplaats een vuurtje blussen met een branddeken en daarna ook met een brandblusser. Het laatste onderdeel bestond uit het doorlezen van theorie over veiligheid in het hotel. Het personeel moest ook op zoek naar alle handmelders, brandblussers en brandslangen op elke verdieping en ook kregen ze te horen hoe het brandalarm uit moest.

Na zoveel inspanning en concentratie was het tijd om te gaan eten! Iedereen sloot gezamenlijk in het café af met de Indonesische rijsttafel van Redjeki. Vooral de saté, kroepoek en rempejek (gekruide pindakoeken) vielen goed in de smaak en zorgden bij iedereen voor een goed humeur. Onze gasten zijn na deze cursus dus nóg veiliger in ons hotel dan voorheen en ons personeel had een erg leerzame en gezellige avond!

Geschreven door: Rynke van den Berg

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

¡Reserva directamente en el Hotel de Plataan!

¡Y recibirás una bebida de bienvenida gratis!

Recente nieuwsberichten