Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Menú

De lockdown is voorbij! Dit is er te doen in Delft

De lockdown is voorbij! Dit is er te doen in Delft

Lizzy Zhou IqGf4MjZWj8 Unsplash

Yes! We hebben lang genoeg binnen gezeten, maar eindelijk is het zover: de lockdown is nu echt (grotendeels) voorbij, en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van alles wat Delft te bieden heeft! Na zo’n lange tijd binnen zitten op zoek naar inspiratie? Wij delen onze favoriete activiteiten in het centrum van Delft.

Uit eten in Delft

Misschien een beetje een inkoppertje, maar wat hebben we dit gemist! Natuurlijk heb jij je reservering bij je favorieten al gemaakt. Ben je toch op zoek naar inspiratie? Breng dan zeker eens een bezoekje aan De Centrale, Lakila, Restaurant het Postkantoor, of onze buurman Hanno op het Doelenplein.

Cultuur in Delft

Het historische centrum van Delft is ideaal voor een dagje (of weekendje!) cultuur. Bezoek het Prinsenhof, het Vermeer Centrum, de Porceleyne Fles en het Science Centre voor de vaste collectie én verrassende wisselende tentoonstellingen. Fan van geschiedenis? In de Oude en Nieuwe Kerk vind je de koninklijke grafkelders en het graf van Willem van Oranje en Johannes Vermeer. Liefhebbers van toneel, cabaret, dans en film vinden in Delft hun plek in verschillende theaters, bioscopen en poppodia. Meer aanbevelingen vind je op onze tips & links pagina.

Wandelen in Delft

Ben je de lockdownwandelingen nog niet zat? Dan hebben wij ook verschillende wandelingen en fietsroutes voor je uitgestippeld in en rondom Delft. Ga voor een bijzondere stadswandeling, met of zonder audiotour, fiets langs paleizen en landgoederen en Goudse hoogtepunten of fiets naar historisch Delfshaven en terug. Meer wandelroutes vind je hier.

Overige activiteiten in Delft

Natuurlijk kun je in Delft nog veel meer doen dan alleen uit eten, wandelen en cultuur snuiven: ga bijvoorbeeld eens bowlen bij gasterij ‘t Karrewiel, maak een boottocht door de grachten van Delft of bezoek één van de verschillende markten in en rondom het centrum.

Overnacht in een themakamer in Delft

Te veel te doen, en te weinig tijd? Verleng je dagje Delft naar een weekendje en verblijf in één van onze bijzondere themakamers. Onze hotelkamers bestaan uit verschillende Plataankamers, themakamers en familiekamers.  Het hotel is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand. Boek hier jouw volgende verblijf.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

¡Reserva directamente en el Hotel de Plataan!

¡Y recibirás una bebida de bienvenida gratis!

Recente nieuwsberichten