Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Menú

Golfarrangement in Delft

Wij hebben, in samenwerking met Golfbaan Delfland, een heerlijk golfarrangement samengesteld.
Een ronde van 18 holes op de prachtige en uitdagende golfbaan Delfland, en vervolgens een overnachting in een van onze themakamers.

Golf arrangement i.s.m. Golfbaan Delfland

In samenwerking met Golfbaan Delfland hebben we een golfarrangement samengesteld om het beste van beide te combineren! Een overnachting voor twee personen in een themakamer van het leukste hotel van Delft, inclusief ontbijt en wifi én 18 holes spelen op Delfland – de gezelligste Pay & Play golfbaan van Zuid-Holland.

Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland – voor golfen zonder lidmaatschap in een oase van rust en keuze uit 36 uitdagende holes! Golfbaan Delfland heeft een gevarieerde 27 holes Championship Course (par 72/73) en een uitdagende Challenge Course (9 holes Par 3). Tevens kunt u bij de brasserie sfeer- en smaakvol eten en drinken in het restaurant, de serre of op het zonnige beschutte terras.

Kosten golfarrangement

Het basis golfarrangement is te boeken bij Hotel de Plataan en kost € 120,- per persoon, op basis van 2 personen verblijvend op één kamer. 

Het basis arrangement bestaat uit het volgende:

  • Een overnachting in een themakamer naar keuze bij Hotel de Plataan
  • Een ontbijt voor twee personen
  • Een welkomstdrankje in het hotel
  • Gratis wifi 
  • 18 holes spelen voor twee personen op Golfbaan Delfland

Dit golfarrangement is natuurlijk ook aan te passen of uit te breiden. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen 9 holes te lopen. Daarnaast kunt u het golfarrangement aanvullen met koffie, een borrelhap of een diner bij Gaia Delft. Indien u speciale wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveren 

Let op – dit arrangement is alleen direct bij Hotel De Plataan te reserveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en helpen u bij het maken van de reservering. Voor het afhangen van de starttijd bij Delfland maken wij ook graag de reservering voor u. 

Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)15 212 60 46