Facebook actie voor (oud) Delftenaren

Facebook actie voor (oud) Delftenaren

Hotel de Plataan | Cafe

Voor (oud) Delftenaren hebben we een facebook actie gestart! Mensen kunnen ons bericht op facebook delen, iemand taggen en onze pagina liken om een weekendje weg te winnen! Lees het bericht hier:

Als echt Delfts hotel hebben wij een speciale actie om de Delftenaren in de watten te leggen, want wat je van dichtbij haalt is lekker! Op vakantie gaan zit er deze zomer natuurlijk niet in, maar wil jij als Delftenaar op vakantie naar Afrika? Overnachten in een Arabische kamer? Of toch liever naar Mexico? En dat in jouw eigen stad? Is dit iets voor jou, lees dan nu verder!

Hotel de Plataan is een hotel in het centrum van Delft met prachtige thema kamers die jou even het gevoel geven alsof je op vakantie bent. Natuurlijk zijn we inmiddels helemaal corona proof, en omdat wij jullie graag van een vakantie willen laten genieten geven wij niet één overnachting, maar een heel weekend weg. Je slaapt twee nachten in een van deze themakamers naar keuze, met champagne ontbijt! Wil jij dit weekend voor 2 personen winnen? Like dan nu onze pagina, tag degene waarmee jij langs wil komen en deel dit bericht! Wij maken op 1 juni de winnaar bekend.

Win je nou niet, dan kan je alsnog genieten van deze vakantie in eigen stad! Speciaal voor (oud) Delftenaren hebben wij nu een actietarief van 25% korting op een themakamer of familiekamer! Om dit te boeken kunt u een e-mail sturen naar ons tijdelijke e-mailadres voor deze actie: hoteldeplataanactie@gmail.com

Dus, doe snel mee en ga op vakantie in Delft! Tag, deel, like en win![:]

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email