Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Familiekamers in Delft: 4 bijzondere kamers voor het hele gezin

Familiekamers in Delft: 4 bijzondere kamers voor het hele gezin

207 1

Een weekendje naar Delft met het hele gezin? Ook dat is geen probleem bij hotel de Plataan! Overnacht met het hele gezin op een bijzondere familiekamer. Verras uw kind met een originele slaapkamer, een stapelbed, een eigen TV-tje of Mexicaanse verkleedkleding: onze familiekamers zijn een doorslaand succes voor uw gezin. Slaap met tot wel 5 personen in een bijzondere themakamer!

Familiekamer in Delft: Yggdrasil

Wie de Levensboom – ook wel Yggdrasil volgens de Noorse mythologie – binnenstapt betreedt gelijk een andere wereld. De Levensboom staat symbool van de eindeloos vertakte vorm van dat wat is. De wortels wortelen in de onderwereld dwars door de mensenwereld en zijn takken reiken tot de wereld van Goden en helden. In dit mythologisch decor bevinden zich een (regen)douche en een apart toilet. Door het raam heeft u zicht over de daken van Delft. Onder het raam is een bureau. De kamer heeft vier bedden en een bank (met extra bed max. 5 personen). Vanuit bed kan tv gekeken worden.

Familiekamer Delft

Natuur, wind en water: de Schietwilg

Deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. De schuifdeuren in deze kamer zijn multifunctioneel en zorgen voor privacy als de kinderen in het stapelbed liggen te slapen, of als afsluiting van de badkamer tijdens het douchen. Ook in deze kamer is gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen die, als hun tijd bij Hotel de Plataan erop zit, weer kunnen worden opgenomen in de natuur. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast. De kamer heeft een tweepersoonsbed met twee verstelbare bedbodems en een stapelbed voor de kinderen.

Familiekamer voor de ultieme siësta: de reuzencactus

De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig. Zelfs in de badkamer is het thema doorgevoerd, met Mexicaanse tegels die een vrolijke print hebben. En dat is niet de enige bijzonderheid aan deze badkamer. In deze badkamer zijn twee regendouches gemonteerd waardoor je tegelijkertijd en samen kan douchen zonder te weinig ruimte te hebben!

Familiekamer Delft

In natuurlijke sferen: Zwarte Els

De inrichting van deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen die dus, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur. De lampen van lege flessen en de kleurrijke schrootjeswand geven afvalmaterialen een tweede leven. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast. In de natuurlijke sfeer en gezonde omgeving die deze kamer biedt, kunt u met een schoon geweten tot rust komen. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed met twee elektrisch verstelbare bedbodems en een stapelbed voor de kinderen.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten