Search
Close this search box.

Menu

Familiekamers

Voor de hele familie

Overnachten met het hele gezin op een familiekamer:

Verras uw kind met een originele slaapkamer, een stapelbed, een eigen TV-tje of Mexicaanse verkleedkleding. Onze familiekamers zijn een doorslaand succes voor uw gezin.

U kunt met vier, en in de Reuzencactus zelfs met vijf personen overnachten. Het bijzondere thema geeft uw overnachting een extra dimensie.

En wist u dat we buiten de kaart bij Gaia Delft ook een menu hebben voor de kleinste bezoekers? Vraag er naar bij de bediening en we maken het graag in orde!

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Schietwilg

In deze kamer vind u allerlei herkenbare natuurlijke materialen terug. Uw kroost slaapt in een intiem hoekje, waar een stapelbed staat met zelfs een klein TV-tje. Hierdoor heeft u als volwassene ook wat meer privacy.

Yggdrasil

Wie de Levensboom – ook wel Yggdrasil volgens de Noorse mythologie – binnenstapt betreedt gelijk een andere wereld. De Levensboom staat symbool van de eindeloos vertakte vorm. De wortels wortelen in de onderwereld dwars door de mensenwereld en zijn takken reiken tot de wereld van Goden en helden. De kamer heeft een (regen)douche en een apart toilet.

Schietwilg

Deze 2- tot 4 persoons gezinskamer draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. Wolken jagen langs de hemel.

Zwarte Els

De inrichting van deze 2- tot 4- persoonsgezinskamer is gebaseerd op hergebruik. De schilderingen verbeelden de kringloop en lijken op de prenten uit de tijd van Jac.P.Thijsse. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur

Reuzencactus

De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt. Mexicaanse muurschilderingen.

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.