Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Fiets arrangement

Wij hebben speciaal voor jou een fiets arrangement gemaakt met verschillende fietsroutes.
Maak nu jouw eigen combinatie met een overnachting in ons hotel en fietsroutes in en rondom Delft.

Fiets arrangement

Overnachten en fietsen in Delft! Wil je Zuid-Holland verkennen vanuit een centraal gelegen bijzonder hotel aan een pittoresk pleintje in het centrum van Delft? Lekker sportief bezig zijn? Cultuur snuiven? Leuke stadjes bekijken zonder files en parkeerstress? Gewoon lekker bezig zijn?

Wij hebben speciaal voor jou een arrangement opgesteld waarbij je slapen en fietsen in Delft kunt combineren: een overnachting voor twee personen in een themakamer van het leukste hotel in het centrum van Delft, inclusief ontbijt, welkomsthapje, en wifi is nu te combineren met verschillende fietsroutes die bij het hotel beginnen en eindigen, ons klavertje vier arrangement. Je garantie naar keuze 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen in ons hotel. Wij hebben voor elke dag een fietsroute naar een keuze voor je. Dit zijn de routes:

 • Rondje Den Haag, 48 km
 • Rondje Rotterdam, 49 km
 • Rondje Leiden, 65 km
 • Voor de doorzetters: Rondje Gouda, 74 km

De routes leiden je via landschappelijke routes naar de stad. Fiets vanuit Delft langs de meest bezochte bezienswaardigheden. Je kunt dan zelf een keuze maken of je iets wilt bezoeken. Dat zit niet bij de prijs inbegrepen. Aan het eind van de dag keer je weer terug naar ons hotel, waar je van een heerlijk drankje en hapje kan genieten om lekker bij te komen. Indien gewenst hebben we ook nog andere fietsroutes beschikbaar. En mocht je zelf geen fiets hebben of mee kunnen nemen, hebben we ook huurfietsen voor € 10 per dag.

Kosten fietsarrangement

Het basis fietsarrangement is te boeken bij Hotel de Plataan voor € 130, – voor 2 personen verblijvend op één kamer *.

Het basisarrangement bestaat uit het volgende:

 • Een overnachting in een themakamer naar keuze bij Hotel de Plataan
 • Een ontbijt voor twee personen
 • Een welkomsthapje in het hotel
 • Gratis Wi-Fi
 • Keuze uit een van de vier fietsroutes rondom Delft
 • Goede stalling van de fietsen
 • Mogelijkheid tot opladen van elektrische fietsen
 • ANWB rijwielhulpkist met alles om je fiets te repareren

Naast het basis fietsarrangement kan je ook nog verschillende dingen toevoegen. Zo kan je het arrangement uitbreiden met extra nachten en fietsroutes, of met een diner van Eetcafé de Verbeelding.

Bij elke nacht krijg je een extra fietsroute (tot maximaal 4). Des te meer nachten je toevoegt, des te goedkoper wordt! Deze prijzen zijn ook weer inclusief ontbijt. Het Diner bij Eetcafé de Verbeelding is een driegangenmenu. Let op op! Alle prijzen zijn gebaseerd op 2 personen die verblijven op 1 kamer.

Aantal nachten
Totaalprijs
1 nacht
€ 130,-
2 nachten
€ 245,-
3 nachten
€ 345,-
4 nachten
€ 430,-
5 nachten
€ 500,-
Diner
€ 25,- per persoon
Huurfiets
€ 10 per fiets, per dag

Reserveren 

Dit arrangement is alleen direct bij Hotel De Plataan te reserveren. Voor meer informatie en reserveringen kan je contact opnemen met onze medewerkers. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en helpen je bij het maken van de reservering. 

* Prijs is exclusief toeristenbelasting.

Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)15 212 60 46