Diner arrangement

Bijzonder eten en bijzonder slapen!

Het diner arrangement

Als hotel richten wij ons volledig op ons hotelkamers. Onze hotelkamers zijn speciaal maar het is dan natuurlijk wel leuk om ook speciaal te kunnen eten! Om dat waar te maken hebben wij een prachtige samenwerking met een van de lekkerste restaurants van Delft, restaurant Kruydt.

In het hart van Delft, verscholen op het plein van de oude artillerieopslag aan de Paardenmarkt, vindt u restaurant Kruydt. Kruydt biedt haar gasten een internationale keuken van kaliber. Met de beste ingrediënten, verser dan vers en veelal seizoensgebonden, creëert de keukenbrigade een smaakvolle explosie op uw bord. Culinair genieten betekent heerlijke verrassingen uit dekeuken, vergezeld van de allerbeste wijnen geadviseerd door de sommelier, alles geserveerd met persoonlijke aandacht van de gastvrouwen en gastheren.

Het restaurant is lekker dichtbij, het ligt op 5 minuten lopen van het hotel. Bij restaurant Kruydt serveren ze heerlijke 3-, 4- of 5-gangen specialiteitenmenu’s. Indien gewenst met een bijpassende wijnarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk om à la carte te eten. Verder is er ook nog een heerlijke borrel- en lunchkaart.

Wij bieden u natuurlijk graag een complete beleving, daarom is er ook een arrangement samengesteld. We hebben een arrangement opgesteld voor twee personen, waarbij u het volgende krijgt:

  • Een overnachting in een van onze themakamers
  • Een welkomstdrankje in het hotel
  • 4 gangen diner
  • Een ontbijt

Dit arrangement kost u nu maar € 110, – per persoon en is direct bij ons te boeken.

Wat staat er op het menu?

Klik hier voor het menu van restaurant Kruydt. Indien u het arrangement neemt is dat uiteraard ander dan het specialiteitenmenu.

Wijnarrangement

Indien gewenst is een bijpassend wijnarrangement bij te boeken bij het restaurant.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt dit arrangement voorlopig alleen per e-mail of telefonisch reserveren. Heeft u verder nog vragen of komt u met meer dan 2 personen? Neem dan ook contact met ons op om een passend aanbod te doen.

Let op!

Het arrangement is niet te boeken op zondag en maandag.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomstdrankje!

Bekijk onze themakamers

It seems we can't find what you're looking for.