Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Menu

Diner arrangement

Bijzonder eten en bijzonder slapen!

Het diner arrangement

Als hotel richten wij ons volledig op ons hotelkamers. Onze hotelkamers zijn speciaal maar het is dan natuurlijk wel leuk om ook speciaal te kunnen eten! Om dat waar te maken hebben wij een prachtige samenwerking met twee van de beste restaurants van Delft;  restaurant Kruydt en restaurant de Centrale

Wij bieden u natuurlijk graag een complete beleving, daarom is er ook een arrangement samengesteld. We hebben een arrangement opgesteld voor twee personen, waarbij u het volgende krijgt:

  • Een overnachting in een van onze themakamers
  • Een welkomsthapje in het hotel
  • 4 gangen diner met aperitief van het huis 
  • Een ontbijt

Dit arrangement kost u nu maar € 143,50, – per persoon* en is direct bij ons te boeken. 

Wijnarrangement

Indien gewenst is een bijpassend wijnarrangement bij te boeken bij het restaurant. 

Restaurant de Centrale:  

De Centrale is gevestigd in een historisch gebouw midden in het centrum van Delft. Het stenen, monumentale pand is gebouwd in 1650 en is een prachtige locatie om luxe te dineren. De Centrale is een eigenzinnig restaurant waar u  heerlijk en relaxed kunt dineren. Op 5 minuten loopafstand, midden in het Centrum, vindt u de Centrale. Bij De Centrale maken ze bijna alles zelf; van het koffiekoekje tot het meubilair.  

Bij de Centrale heeft u de mogelijkheid om uw arrangement uit te breiden naar een 5, 6 of zelfs 7 gangen diner. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een wijnarrangement met de keuze uit halve of hele glazen. 

Restaurant Kruydt:  

In het hart van Delft, verscholen op het plein van de oude artillerieopslag aan de Paardenmarkt, vindt u restaurant Kruydt. Kruydt biedt haar gasten een internationale keuken van kaliber. Met de beste ingrediënten, verser dan vers en veelal seizoensgebonden, creëert de keukenbrigade een smaakvolle explosie op uw bord. Culinair genieten betekent heerlijke verrassingen uit de keuken, vergezeld van de allerbeste wijnen geadviseerd door de sommelier, alles geserveerd met persoonlijke aandacht van de gastvrouwen en gastheren.

Het restaurant is lekker dichtbij, het ligt op 5 minuten lopen van het hotel. Bij restaurant Kruydt serveren ze heerlijke 3-, 4- of 5-gangen specialiteitenmenu’s. Indien gewenst met een bijpassende wijnarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk om à la carte te eten. Verder is er ook nog een heerlijke borrel- en lunchkaart.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt dit arrangement voorlopig alleen per e-mail of telefonisch reserveren. Geef bij de reservering aan welk restaurant uw voorkeur heeft en hoe laat u zou willen dineren. Heeft u nog dieetwensen en/of allergieën, dan horen wij dit graag! 

Heeft u verder nog vragen of komt u met meer dan 2 personen? Neem dan ook contact met ons op om een passend aanbod te doen. 

* Indien u dit arrangement voor 1 persoon wenst te reserveren, geldt er een toeslag van €60,-.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Bekijk onze themakamers

It seems we can't find what you're looking for.