Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Menu

Over ons

Iedereen is welkom in het centrum van Delft!

Hotel de Plataan is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel in het Centrum van Delft met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden van Delft zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Daarnaast is ons hotel zeer groen door: natuurlijk tuinieren, het gebruik van vele ecologische en Fair-Trade producten, het op wel 8 manieren scheiden van afval, en nog veel meer groene initiatieven!  Zo behoren wij tot de top 3 van Nederland!

In het huiskamercafé heeft u de keuze uit verschillende soorten ontbijt, diverse hapjes en drankjes. Wanneer u direct bij het hotel boekt, wordt u bij aankomst getrakteerd op een gratis welkomsthapje. Bij een overnachting kunt u gratis gebruik maken van ons parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid). In het hotel en op het terras kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet.

Naast bijzonder overnachten is Hotel de Plataan ook de perfecte locatie voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of workshops. U hebt hierbij de keuze uit onze drie sfeervolle vergaderzalen.

Maak een virtuele wandeling door het hotel met Google Streetview.

Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)15 212 60 46

Nieuws