Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Menu

Werkplek te huur in Hotel de Plataan (MOMENTEEL NIET MOGELIJK)

Direct naar het reserveringformulier

Een omgeving kan wonderen doen voor je studeer- en werkritme. Zelfs studenten worden niet met die stapel geschreven, maar tijd voor wat afwisseling. Kom studeren en werken bij Hotel de Plataan! Wij openen onze vergaderzalen en hotelkamers als werk- en studieruimte. Er is voor iedereen wat wils, met werkplekken in ons huiskamercafé, een stilteruimte in de grote vergaderzaal en vergaderzalen en kamers die omgebouwd zijn tot werkplekken voor 2 tot 4 personen. In de pauze kun je iets lekkers halen bij de supermarkt of een van de afhaal restaurants of een ommetje maken door de straatjes achter de Nieuwe Kerk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkplek voor één tijdsblok met wifi en stroom voor € 4,00 per persoon. Dit geldt voor een werkplek in ons café of in de stilteruimte. Naast het café en de stilteruimte hebben we aparte ruimtes voor 2 of 4 personen. Deze ruimtes kosten € 12,00 of € 20,00 per ruimte. Het is op aanvraag ook mogelijk om gebruik te maken van een flip-over van een beamer. Mocht je hier interesse in hebben, vermeld dit dan in de opmerking van de reservering. Mocht je ook in de avond willen werken / studeren dan hebben we natuurlijk ook een avondblok. Het is dan wel zo prettig om ook iets te kunnen eten. Daarom kan je bij ons ook gebruik maken van de koelkast, vriezer, magnetron en oven.We kunnen bijvoorbeeld een pizza voor je opwarmen van de Albert Heijn (om de hoek in de Choorstraat).

Maatregelen

Uiteraard neemt Hotel de Plataan de coronamaatregelen in acht. Alle werkplekken zijn op 1,5 meter afstand georganiseerd en er zijn extra hygiënische maatregelen. Bovendien beschikt Hotel de Plataan over een ventilatiesysteem waar vers lucht wordt toegevoerd en verontreinigde binnenlucht direct naar. Er is dus geen sprake van recirculatie dat volgens het Ministerie van VWS mogelijk zou kunnen bijdragen aan de verspreiding van het virus. Bij gezondheidsklachten, verzoeken we je thuis te blijven. Verder worden mondkapjes dringend aangeraden maar niet verplicht, we verkopen deze ook voor € 0,50 per stuk bij onze receptie.

Werkplek reserveren

Dit zijn de tijdsblokken waarin je kunt studeren en werken:

  • 9.00 – 13.00 uur
  • 13:30 – 17:30 uur
  • 18:00 – 22:00 uur

Reserveer een tijdsslot voor € 4,00, of een werkruimte voor € 12,00 of € 20,00 door het formulier hier onder in te vullen. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. Wil je meerdere tijdsblokken reserveren? Dan kan je natuurlijk gewoon blijven tussen de verschillende blokken.

Wanneer zijn we geopend?

Omdat we helaas weinig hotelgasten hebben, zijn we niet altijd geopend. Hier onder kan je zien wanneer we geopend of gesloten zijn. Dit kan elke dag veranderen, dus je kan dit in de gaten houden!

 

Deze week (week 1)

Volgende week (week 2 )

 

09:00-13:00

13:30-17:30

18:00-22:00

09:00-13:00

13:30-17:30

18:00-22:00

Maandag

Gesloten
Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten

Dinsdag

Gesloten Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten

Woensdag

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten

Donderdag

Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten

Vrijdag

Gesloten Gesloten
Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten

Zaterdag

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

Zondag

Gesloten
Gesloten Gesloten Gesloten
Gesloten Gesloten

Onze regels

Voor de werkplekken zijn een aantal regels waar rekening mee moet worden:

  • Je verklaart dat je gezond bent en dat je de reservering annuleert als je wel verschijnselen begint te vertonen. Hou je hier alsjeblieft aan.
  • Neem als je bij ons bent binnen de RIVM richtlijnen in acht.
  • Wij houden de werkplek een uur van start van het blok voor je vast, mocht je al weten dat je later komt, laat dat dan even weten.
  • De projectruimtes of werkruimtes huren je altijd voor 2 of 4 personen, uiteraard kan je ook alleen komen maar dan veranderd er niets aan de prijs.

Reserveringsformulier werkplek