Green Team

Green Team

Green Team

Zoals jullie misschien weten is Hotel de Plataan het groenste hotel van Nederland! Dat zijn wij natuurlijk niet zomaar, en dat moeten we ook zeker bijhouden. Om te zorgen dat we constant bezig zijn met het vergroenen van het hotel, hebben wij een speciaal Green Team binnen de Plataan. Samen met Hans vormen Robbert, Minke en Floortje het Green Team. Op dit moment is het Green Team bezig om het groene van Hotel de Plataan ook meer te laten zien. Zo komt de kleur groen steeds meer terug binnen het hotel, en wordt er gezocht naar andere oplossingen die laten zien wat wij doen voor mens en natuur.

Eens in de twee maanden komen we samen en bespreken we alle punten en bedenken we weer nieuwe punten. Momenteel zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een manier om ons koffiedik te hergebruiken of weg te geven aan een organisatie die daar weer iets mee kan doen. Ook zijn we bezig om nog minder plastic en verpakkingen te gebruiken in de keuken en bij onze producten.

Naast groen, proberen we ook andere kleine dingetjes op te pakken zodat het hotel er altijd goed uit blijft zien! Mocht u nou een leuk groen idee of initiatief weten, meld het dan gerust bij ons door een mailtje te sturen naar info@hoteldeplataan.nl. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en als het gericht wordt aan het Green Team kijken wij of we er iets mee kunnen doen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email