Interview met Katja

Interview met Katja


Voor ons als hotel zijn de gasten belangrijk, maar natuurlijk onze medewerkers ook! Onze medewerkers zorgen er voor dat elke gast het naar zijn zin heeft tijdens zijn verblijf. Graag willen we jullie kennis laten maken met onze medewerkers. Als tweede is Katja aan de beurt.

Katja is 24 en komt uit Naaldwijk, waar ze als enig kind is opgegroeid. Ze woont al vijf jaar in Delft en is hier voor de studie Civiele techniek. Recent is ze nog op vakantie geweest naar Budapest, waar ze naar Sziget is geweest. Lekker basic kamperen met weinig slaap!

Sija werkt sinds april 2015 in de receptie bij hotel de Plataan en is daarmee een van de ‘oudste’ medewerkers. Het leukste aan werken bij de Plataan is voor Katja de afwisseling in het werk. In een dienst ben je al met vanalles bezig maar daarnaast is ook geen dienst hetzelfde. Naast haar receptie werk helpt Katja ook mee in de administratie en houdt ze de boel draaiende als de eigenaren op vakantie zijn. Ook als er nieuwe medewerkers zijn, is Katja een van de medewerkers die er voor zorgt dat deze goed ingewerkt worden.

Katja haalt vooral voldoening uit het werk als ze merkt dat ze gasten blij kan maken door een klein beetje extra aandacht. Daarnaast vindt ze ook de sfeer binnen het bedrijf erg fijn. Er wordt veel gewerkt volgens vaste procedures. Maar als je hier aanvullingen of verbeterpuntjes op hebt, kan dit altijd worden aangepast. Je merkt daardoor dat er ook echt geluisterd wordt naar jouw mening en dat deze gewaardeerd wordt, dit werkt ook zeker motiverend . Natuurlijk heeft Katja ook een favoriete themakamer, nou eigenlijk meerdere. De boom van goed en kwaad, de tamarinde (onbewoond eiland) en de vaarboom (haven) zijn haar favorieten. Ze vindt die kamers erg ruim aanvoelen, vooral na de recente badkamerverbouwingen zijn dit volgens haar de top kamers. Ze heeft haar ouders al een keer laten overnachten in de boom van goed en kwaad en de tamarinde, de volgende keer dat ze blijven slapen wordt het dus de vaarboom.

Omdat Hotel de Plataan het groenste hotel van Nederland is, zijn we altijd nieuwsgierig of onze medewerkers bewuster worden van het werken in ons hotel. Katja merkt dat het scheiden van afval haar inmiddels zo makkelijk af gaat. Als je als nieuweling bij De Plataan komt werken, is het soms een beetje overweldigend, de hele afvalstraat. Maar na 4 jaar scheidt ze al haar eigen afval eigenlijk automatisch al. Toen ze in haar studentenhuis waar ze een jaartje woonde geen mogelijkheid had tot scheiden van haar afval, voelde dat vooral ook raar aan. Gelukkig heeft ze nu weer meerder afvalcontainers in de tuin!

Kom dus gezellig een keertje langs bij Katja!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email