Interview met Franca

Interview met Franca

Voor ons als hotel zijn de gasten belangrijk, maar natuurlijk onze medewerkers ook! Onze medewerkers zorgen er voor dat elke gast het naar zijn zin heeft tijdens zijn verblijf. Graag willen we jullie kennis laten maken met onze medewerkers. Als eerste is Franca aan de beurt.

Franca is 22 en komt uit Dordrecht, waar ze de jongste is van twee kinderen. Ze woont al een tijdje in Delft en heeft haar bachelor inmiddels afgerond. Na deze zomer begint ze aan een master Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Recent is ze nog op vakantie geweest naar Servië, Macedonië en Albanië maar nu is ze weer volop aan het werk.

Franca werkt sinds november 2018 achter de receptie bij ons hotel en is er inmiddels helemaal aan gewend! Het leukste aan werken bij de Plataan is voor Franca het contact met de gasten en de zelfstandigheid. Naast haar receptie werk is Franca ook bezig met de communicatie in het hotel en hoe deze verbeterd moet worden.

Het grappigste dat Franca heeft meegemaakt tijdens haar werk bij de Plataan was een Amerikaans koppel dat haar zo lief en aardig vond dat ze heel graag met haar op de foto wilde. Natuurlijk heeft Franca ook een favoriete thema kamer binnen de Plataan, haar favoriete kamer is de Tamarinde, ook wel het onbewoonde eiland genoemd. Deze kamer geeft Franca het gevoel alsof ze op vakantie is, iets wat ze graag doet.

Omdat Hotel de Plataan het groenste hotel van Nederland is, zijn we altijd nieuwsgierig of onze medewerkers bewuster worden van het werken in ons hotel. Franca geeft aan dat ze sinds ze bij de Plataan werkt wel vaker voor biologische producten kies. Daarnaast gebruikt ze tegenwoordig zo weinig mogelijk producten met een verpakking die direct weggegooid wordt, zo weinig mogelijk plastic dus. Dat vinden we goed om te horen!!

Komen jullie ook een keer een kopje koffie drinken bij Franca??

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email