Interview met Pieter

Interview met Pieter

Pieter

Voor ons als hotel zijn de gasten belangrijk, maar natuurlijk onze medewerkers ook! Onze medewerkers zorgen er voor dat elke gast het naar zijn zin heeft tijdens zijn verblijf. Graag willen we jullie kennis laten maken met onze medewerkers. Nu is Pieter aan de beurt!

Pieter is 58 jaar oud en heeft twee jongere broers. Hij is geboren in Delft en heeft daar dan ook zijn hele leven gewoond. Pieter is ook al lang bij ons in dienst, sinds juli 2005 al! Voordat Pieter bij het hotel is komen werken heeft hij een HBO fysiotherapie gedaan en later nog een MBO opleiding tot activiteitenbegeleider.

Pieter werkt bij ons op de kamers en hij werkt graag bij de Plataan, vooral de werksfeer vindt hij heel erg fijn. Ook dat hij niet te veel hoeft na te denken over zijn werk, is voor hem heel prettig. Momenteel werkt hij twee dagen in de week, en dat is voor hem precies goed! Natuurlijk werkt hij niet alleen maar, recent is hij nog op vakantie geweest naar Zeeland.

Pieter werkt niet alleen maar op de kamers, hij doet ook nog een aantal zaken daarnaast. Hij doet de extra schoonmaak als dat nodig is, zoals de baden schoonmaken en stickers verwijderen. Ook is hij elke week bezig met de bestelling. Hij zorgt er voor dat er altijd genoeg in huis is!

Het leukste wat Pieter ooit heeft meegemaakt is wel heel bijzonder! Pieter heeft bij ons zijn huidige vriendin leren kennen, en dat gaat nog steeds super goed. Pieter en z’n vriendin komen wel vaker bij ons langs en hebben bijvoorbeeld met het afgelopen Jazz festival nog gezellig bij ons op het terras gezeten.

Pieter heeft bij hotel de Plataan ook een favoriete kamer! De Tamarinde is Pieter zijn absolute favoriete kamer. De Tamarinde wordt ook wel de onbewoond eiland kamer genoemd. De sfeer en ruimte van deze kamer is iets wat hij heel erg fijn vindt.
Pieter is dus van groot belang voor Hotel de Plataan!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email