Interview met Robbert

Interview met Robbert

Robbert

Voor ons als hotel zijn de gasten belangrijk, maar natuurlijk onze medewerkers ook! Onze medewerkers zorgen er voor dat elke gast het naar zijn zin heeft tijdens zijn verblijf. Graag willen we jullie kennis laten maken met onze medewerkers. Nu is Robbert aan de beurt, de jongen links op de foto.

Robbert is 17 en komt uit Delft. Hij woont bij zijn ouders en heeft een oudere broer, een zusje en een jongere broer. Hij is geboren en getogen in Delft en is bij de Plataan gekomen door zijn oudere broer, die ook bij ons gewerkt heeft! En het wordt nog gezelliger want het jongere broertje komt binnenkort ook bij ons werken!

Afgelopen jaar heeft hij zijn Gymnasium diploma behaald en momenteel geniet hij van een tussenjaar. Na dit tussenjaar is hij van plan om Utrecht Law College te starten. In zijn tussenjaar werkt hij nu veel bij de Plataan maar hij gaat ook nog een tijdje naar Spanje en hoogstwaarschijnlijk Zuid-Amerika! In Spanje is hij afgelopen zomer alvast gaan kijken tijdens zijn vakantie.

Toen hij op school zat werkte hij gemiddeld een dag per week, nu hij een tussenjaar heeft is het echter een stuk meer. Momenteel is Robbert zo’n vier keer per week in het Hotel te vinden. Hij werkt al lang bij ons, namelijk sinds juni 2016 al!

Robbert vindt het heerlijk om in het hotel te werken en het leukste vindt hij de afwisseling, de gezelligheid binnen het team en het verzorgen van een goed verblijf voor de gasten. De afwisseling is bij Robbert zeker groot! Hij werkt op de kamers, in de keuken en hij doet ook nog allerlei klusjes in en rondom het hotel! En dat niet alleen, sinds dit jaar is Robbert ook actief lid van het GreenTeam. Het GreenTeam zorgt er voor dat hotel de Plataan niet alleen het groenste hotel is, maar dat iedereen dat ook kan zien!

Het favoriete moment van Robbert is elk jaar het personeelskerstdiner. Afgelopen jaar was voor Robbert de allerleukste! Daarnaast heeft ook Robbert natuurlijk een favoriete kamer, twee zelfs. De Blauwspar, ook wel delfts blauwe kamer, vindt hij top omdat hij zo goed bij de stad past. Verder is de Tamarinde of de onbewoond eiland kamer ook een favoriet. Deze vooral omdat hij ruim is en de nieuwe badkamer prachtig is geworden.

Omdat Hotel de Plataan het groenste hotel van Nederland is, zijn we altijd nieuwsgierig of onze medewerkers bewuster worden van het werken in ons hotel. Robbert is dat zeker, mede dankzij het hotel eet hij sinds een jaar vegetarisch. Daarnaast probeert hij bewuster om te gaan met het kopen van producten. Hij denkt eerst na waar het vandaan komt, of hij het nodig heeft en of het de uitstoot die het als gevolg heeft waard is.

Hij gaat het hotel en alle collega’s enorm missen als hij naar het buitenland gaat, komen jullie nog snel een keertje bij Robbert langs???

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email