Interview met Sija

Interview met Sija

Sija

Voor ons als hotel zijn de gasten belangrijk, maar natuurlijk onze medewerkers ook! Onze medewerkers zorgen er voor dat elke gast het naar zijn zin heeft tijdens zijn verblijf. Graag willen we jullie kennis laten maken met onze medewerkers. Als volgende is Sija aan de beurt.

Sija is 24 en komt uit Gouda maar is op haar tweede al verhuisd naar Son en Breugel. Ze is thuis de jongste van twee dochters. Ze woont al vijf jaar in Delft en is hier voor de studie Life Science and Technology Master met een specialisatie in wetenschapscommunicatie. Recent is ze nog op wandelvakantie geweest in het Aosta-dal in Noord Italië. Hier heeft ze prachtige bergen, veel marmotten en stambecco’s (steenbokken) gezien.

Sija werkt sinds april 2018 op de kamers bij ons hotel en is er inmiddels helemaal aan gewend! Ze werkt momenteel een dag in de week. Het leukste aan werken bij de Plataan is voor Sija de collega’s, de gasten die overal vandaan komen en de koffiepauzes. Sija is altijd nieuwsgierig wat ze in de kamers gaat aantreffen.

Het grappigste dat Sija heeft meegemaakt tijdens haar werk bij de Plataan was de personeelsborrel met een oud Hollands strijkkwartet, dat was vorige herfst. Ook is het voor Sija altijd leuk als het dochtertje van haar collega Sukanya er is, die komt dan met lego spelen en gezellig op schoot zitten. Natuurlijk heeft Sija ook een favoriete thema kamer binnen de Plataan, haar favoriete kamer is de Dadelpalm, ook wel de Egyptische kamer genoemd. Dit is haar favoriete kamer vanwege het bad, de prachtige schilderingen en het dakraam dat uitklapt naar een balkon met prachtig uitzicht.

Omdat Hotel de Plataan het groenste hotel van Nederland is, zijn we altijd nieuwsgierig of onze medewerkers bewuster worden van het werken in ons hotel. Sija is zelf al vrij groen opgevoed, super natuurlijk. Wel heeft ze geleerd hoeveel lakens en handdoeken er doorheen gaan in een hotel. Daarom is ze fan van de kaartjes op de kamer om de gasten te vragen om de handdoeken niet op de grond te gooien als ze hem nogmaals willen gebruiken.

Wie weet maar Sija dus jouw kamer schoon als je bij ons komt slapen!!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email