Jazz Festival Delft

Jazz Festival Delft

Traditiegetrouw wordt in het vierde weekend van augustus in de binnenstad van Delft het gratis toegankelijke Jazz Festival Delft gehouden. In dat weekend staan de straten, pleinen en cafés in Delft in het teken van jazz. Dit jaar op 22 tot en met 25 augustus kan heel Delft weer genieten van het Jazz Festival Delft.

Het Jazz Festival Delft heeft als oogmerk een brede en kleurrijke programmering van jazz in al zijn verschijningsvormen. Er is plaats voor ‘oude’ jazz, maar ook voor ‘nieuw’ geluiden, invloeden uit andere muziek­stijlen, culturen en kunstvormen. uitersten gaan binnen het festival hand in hand.

Het Doelenplein is tijdens het Jazz Festival Delft elk jaar een druk bezocht plein! Tijdens het festival is het Doelenplein zeker het gezelligste plein van Delft, en zeg nou zelf, dat wil je toch niet missen?!

Tijdens het Jazz Festival in Delft is er natuurlijk overal muziek te vinden, maar ook zijn er allerlei hapjes en drankjes te halen, en kunnen er dans workshops gevolgd worden! Wil je precies weten waar je op welk moment echt bij moet zijn, dan kan je op de website van het jazz festival het programma bekijken.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email