Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Olijfboom

Vergaderzaal Olijfboom

Maximaal 36 personen. Klik op de button voor meer informatie.

Sinaasappelboom

Vergaderzaal Sinaasappelboom

Maximaal 12 personen. Klik op de button voor meer informatie.

Amandelboom

Vergaderzaal Amandelboom

Maximaal 16 personen. Klik op de button voor meer informatie.

Boom van Goed en Kwaad

De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie.

Yggdrasil

Wie de Levensboom – ook wel Yggdrasil volgens de Noorse mythologie – binnenstapt betreedt gelijk een andere wereld. De Levensboom staat symbool van de eindeloos vertakte vorm. De wortels wortelen in de onderwereld dwars door de mensenwereld en zijn takken reiken tot de wereld van Goden en helden. De kamer heeft een (regen)douche en een apart toilet.

Schietwilg

Deze 2- tot 4 persoons gezinskamer draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. Wolken jagen langs de hemel.

Zwarte Els

De inrichting van deze 2- tot 4- persoonsgezinskamer is gebaseerd op hergebruik. De schilderingen verbeelden de kringloop en lijken op de prenten uit de tijd van Jac.P.Thijsse. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur

Mangrove

Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

Reuzenkelp

Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis!

Eucalyptus

themakamer delft

Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië.