Een uniek hotel

Baobab

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer. Hier kunt u samen in bad terwijl het lijkt alsof u in een safaripark bent. Het uitzicht is prachtig door de beschilderde muren! De kamer heeft aparte badkamer met toilet en de kamer heeft een klein balkonnetje. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

Baobab muur Baobab bed Baobab bad Baobab kamer2

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Mangrove

Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

Andere themakamers

  • Boom van goed en kwaad

    De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed, een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie en een sunshower.

  • Zomereik

    De Zomereik! Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer. Meteen bij binnenkomst voelt u de rust van het Franse platteland.

  • De Reuzencactus

    De Reuzencactus in een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos