Een uniek hotel

Blauwspar

Blauwspar

Deze themakamer  is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles. In de kamer bevindt zich een ruim hoekbad waarin u lekker samen kunt uitrusten van uw culturele dagje Delft. Op de muren vindt u Delftse stadsgezichten die ook nu nog herkenbaar zijn. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

blauwspar toilet blauwspar kamer3 blauwspar kamer2 blauwspar kamer

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Amber

In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

Andere themakamers

  • Boom van goed en kwaad

    De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed, een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie en een sunshower.

  • Reuzencactus

    De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig.

  • Zomereik

    De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer waardoor u zich bevindt in een Frans landschap.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos