Een uniek hotel

Boom van goed en kwaad

De trots van ons hotel!

Boom van goed en kwaad

Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie. Het thema van de “Garden of Eden” wijst op het verhaal van het Aardse Paradijs in de bijbel. Dit thema is terug te vinden in de aankleding en decoratie van de gehele kamer en uit zich onder andere in de schilderingen op de muren en de romantische sterrenhemel op het plafond. De kamer is tevens voorzien van een aparte douche met toilet en een televisie zodat u heerlijk kunt ontspannen. De kamer is uitermate geschikt als bruidskamer, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere gelegenheden.

Kamer: Boom van het Kwaad boom_van_kwaad_1 boom_van_kwaad_2

boom_van_kwaad_3 boom_van_kwaad_4

Bekijk de kamer in 360 graden:

Eucalyptus

Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië.

Andere themakamers

  • Vaarboom

    In onze nieuwste themakamer bevind u zich in een typisch Nederlands havenlandschap. Een aantal bekende elementen uit Hollands Haven Historie ziet u hier terug.

  • Amber

    In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

  • Zwarte els

    De inrichting van deze 2 tot 4persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos