Een uniek hotel

De Vaarboom

De Vaarboom

In onze nieuwste themakamer bevind u zich in een typisch Nederlands havenlandschap. Een aantal bekende elementen uit Hollands Haven Historie ziet u hier terug. Zo ziet u De Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren…..

DSC_0189 DSC_0175 DSC_0169
DSC_0011DSC_0190Vaarboom

Bekijk de panoramafoto: Sorry! Die hebben we nog niet:(

De Witte Moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft.

Andere themakamers

  • Schietwilg

    Deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water.

  • Zwarte Els

    De inrichting van deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur.

  • Reuzenkelp

    Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.