De Vaarboom

Een typisch Nederlands havenlandschap

De Vaarboom

Val deinend op de golven van de zee in slaap in de themakamer ‘de Vaarboom’. Deze lichte, ruime themakamer heeft alle charme van een bootreis met de gemakken van een hotelkamer. Spoel de zoute zee van je af onder de heerlijk grote regendouche in de aparte badkamer en geniet van het typische Nederlandse havenlandschap dat afgebeeld is op de levensechte schilderingen. Zelfs de historie van de Hollandse havens is te bewonderen in de vorm van de Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren op de hemelsblauwe muren.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomstdrankje!

Kamerfoto's

Bekijk de kamer in 360 graden

De Witte Moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft.

Andere themakamers

De Zomereik

De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer. Meteen bij binnenkomst voelt u de rust van het mediterrane platteland.
Bekijk kamer

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.
Bekijk kamer

Amber

In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.
Bekijk kamer

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.