De Vaarboom

Een typisch Nederlands havenlandschap

De Vaarboom

Val deinend op de golven van de zee in slaap in de themakamer ‘de Vaarboom’. Deze lichte, ruime themakamer heeft alle charme van een bootreis met de gemakken van een hotelkamer. Spoel de zoute zee van je af onder de heerlijk grote regendouche in de aparte badkamer en geniet van het typische Nederlandse havenlandschap dat afgebeeld is op de levensechte schilderingen. Zelfs de historie van de Hollandse havens is te bewonderen in de vorm van de Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren op de hemelsblauwe muren.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Kamerfoto's

Bekijk de kamer in 360 graden

De Witte Moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft.

Andere themakamers

Tamarinde

Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in de Tamarinde waant u zich op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan.
Bekijk kamer

Boom van Goed en Kwaad

De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie.
Bekijk kamer
themakamer delft

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.
Bekijk kamer

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.