Een uniek hotel

Eucalyptus

Eucalyptus

Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië. De bijzondere schilderingen in de stijl van de Aboriginals nemen u mee naar dit verre continent en de warme kleuren in de Eucalyptus hebben een rustgevend effect. Deze ruime kamer heeft een groot rond bed en beschikt over een grote badkamer met douche en toilet.

eucalyptus Eucalyptus muur Eucalyptus kamer2 Eucalyptus kamerDSC_0209

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.

Andere themakamers

  • Tamarinde

    Onze volgende bijzondere themakamer is de “Tamarinde”. Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië.

  • Mangrove

    Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

  • Zwarte els

    De inrichting van deze 2 tot 4persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld.

We doen het voor de natuur, maar de erkening is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zelf bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor ons zelf maar de erkening zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos