Een uniek hotel

Reuzencactus

De Reuzencactus

De Reuzencactus in een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig. Zelfs in de badkamer is het thema doorgevoerd, met Mexicaanse tegels die een vrolijke, drukke print hebben. En dat is niet de enige bijzonderheid aan deze badkamer. Deze is namelijk voorzien van een tweepersoons stortdouche. Gezellig met z’n tweeën douchen, dat is uniek! Vanuit bed heeft u uitzicht op de beroemde Maya-tempel El Castillo en kunt u tv kijken. De Reuzencactus heeft twee tweepersoons bedden en kan hierdoor ook gebruikt worden als familiekamer (met extra bed max. 5 personen).

Reuzencactus Reuzencactus muur Reuzencactus bed

Bekijk de panoramafoto:

Blauwspar

Deze themakamer  is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles.

Andere themakamers

  • Mangrove

    Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan. De muurschilderingen en het bamboe in de kamer geven u het gevoel dat u echt in de jungle beland bent.

  • Reuzenkelp

    Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis!

  • Boom van goed en kwaad

    De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed, een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie en een sunshower.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.