Een uniek hotel

Reuzenkelp

Reuzenkelp

Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis! U slaapt tussen de vele vissen en mooie zeeplanten die op de muur geschilderd zijn en zelfs het bureau lijkt van water gemaakt. De kamer wordt door een muurtje gescheiden van de ruime badkamer waar u écht het water in kan: het hoekbad met bubbels is ruim genoeg voor twee. Deze badkamer beschikt ook over een douche en toilet. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

DSC_0115 Reuzenkelp bed Reuzenkelp kamer

Reuzenkelp kamer2 Reuzenkelp muur Reuzenkelp muur2

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Schietwilg

Deze 2 tot 4persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water.

Andere themakamers

  • De Zomereik

    De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer.

  • Amber

    In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

  • Boom van goed en kwaad

    De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed, een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie en een sunshower.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos