Een uniek hotel

Schietwilg

Schietwilg

Deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. De schuifdeuren in deze kamer zijn multifunctioneel en zorgen voor privacy als de kinderen in het stapelbed liggen te slapen, of als afsluiting van de badkamer tijdens het douchen. Ook in deze kamer is gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen die, als hun tijd bij Hotel de Plataan erop zit, weer kunnen worden opgenomen in de natuur. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast. De kamer heeft een tweepersoonsbed met twee verstelbare bedbodems en een stapelbed voor de kinderen.

Schietwilg kamer Schietwilg lamp Schietwil badkamer

Schietwilg bed Schietwilg bed 2

Bekijk de kamer in 360 Graden:

De Reuzencactus

De Reuzencactus in een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig.

Andere themakamers

  • De Zomereik

    Is de onderwaterkamer u te blauw? De Mangrove u te groen? Dan is deze themakamer met tweepersoonsbed vast iets voor u: De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer.

  • Baobab

    Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

  • Zwarte els

    De inrichting van deze 2 tot 4persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, is onderdeel van de kringloop die in de muurschildering is verbeeld.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.