Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Schietwilg

Een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water

Familie hotelkamer Schietwilg

Deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water. Wanneer u deze kamer binnenstapt, begeeft u zich direct in het zo herkenbare Hollandse klimaat: de wind ruist door de wilgenbomen en het water stroomt door het ouderwets waterrad. De schuifdeuren in deze kamer zijn multifunctioneel en zorgen voor privacy als de kinderen in het stapelbed liggen te slapen, of als afsluiting van de badkamer tijdens het douchen. Ook in deze kamer is gewerkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen die, als hun tijd bij Hotel de Plataan erop zit, weer kunnen worden opgenomen in de natuur. De ecologisch verantwoorde aanpak die in deze kamer is gevolgd wordt ook in de rest van het hotel toegepast. De kamer heeft een tweepersoonsbed met twee verstelbare bedbodems en een stapelbed voor de kinderen.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Kamerfoto's

Bekijk de kamer in 360 graden

De Reuzencactus

De Reuzencactus in een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt: Mexicaanse muurschilderingen, stoffen en sombrero’s omringen u volledig.

Andere familiekamers

Zwarte Els

De inrichting van deze 2- tot 4- persoonsgezinskamer is gebaseerd op hergebruik. De schilderingen verbeelden de kringloop en lijken op de prenten uit de tijd van Jac.P.Thijsse. Zo zijn de nachtkastjes van boomstammen en is er natuurlijk leemstuc gebruikt. Materialen dus die, als hun tijd bij de Plataan er op zit, weer worden opgenomen door de natuur
Bekijk kamer

Reuzencactus

De Reuzencactus is een echte aanrader voor iedereen die van vrolijke kleuren houdt. Het thema Mexico is tot in het kleinste detail uitgewerkt. Mexicaanse muurschilderingen.
Bekijk kamer

Yggdrasil

Wie de Levensboom – ook wel Yggdrasil volgens de Noorse mythologie – binnenstapt betreedt gelijk een andere wereld. De Levensboom staat symbool van de eindeloos vertakte vorm. De wortels wortelen in de onderwereld dwars door de mensenwereld en zijn takken reiken tot de wereld van Goden en helden. De kamer heeft een (regen)douche en een apart toilet.
Bekijk kamer

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.