Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Tamarinde

Een nachtje op een onbewoond eiland

Tamarinde, een tropische hotelkamer

Onze volgende bijzondere themakamer is de “Tamarinde”. Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in de Tamarinde waant u zich op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan. In de heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie kunt u samen genieten. Door de muurschilderingen lijkt het alsof u kilometers ver over de oceaan uitkijkt. De zandkleurige vloer en de sterrenhemel, die de hele nacht kan stralen, maken het plaatje van een romantische nacht op een onbewoond eiland compleet. De kamer is verder voorzien van een aparte douche met toilet en een televisie zodat u heerlijk kunt ontspannen. Deze kamer kan gebruikt worden als bruidskamer maar is tevens heel geschikt voor andere gelegenheden. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Kamerfoto's

Bekijk de kamer in 360 graden

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

Andere themakamers

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.
Bekijk kamer

Reuzenkelp

Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis!
Bekijk kamer

Mangrove

Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.
Bekijk kamer

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.