Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te beleven in Delft!

27 april 2019 gaan we weer los met blokfluiten, oranje tompouces, vlaggetjes en koekhappen in Delft. We vieren immers Koningsdag en dat doen we hier nou eenmaal lekker groot en uitgebreid.

Met dankzij de geweldige pagina van Indebuurt Delft hebben we hier het programma voor jullie!

Oranjekoorts

Op vrijdagavond 26 april beginnen we het feestje natuurlijk op Oranjekoorts. Oranjekoorts wordt een feestje tijdens Koningsdag Delft 2019! Tijdens deze jublieumeditie wordt weer een flink blik aan leuke artiesten opengetrokken. Zo treden Lange Frans, Barry Badpak en de Delftse Helden op. Kortom: wil je bij zijn. Meer informatie vind je hier, voor de line-up moet je even hier kijken.

Grandcafé de Sjees blijft natúúrlijk niet achter bij het feesten. Hier draaien DJ Deeray en Layon Nais plaatjes waarvan je voetjes automatisch van de vloer gaan en het bier nog best wel eens tegen het plafond kan belanden. Kijk hier voor meer informatie.

Koningsdag

Op Koningsdag 2019 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. Om jullie te helpen hebben we hier het programma:

06.00 uur: Rommelmarkt in de binnenstad. Wie goede koopjes wil scoren of juist van zijn spullen af wil, moet vroeg uit de veren. Vanaf 06.00 uur ’s ochtends staat de stad vol kleedjes en kramen met de leukste rommel. Ook bij Hotel de Plataan staat het vol met kraampjes!

11.00 – 24.00 uur: Kermis. Yes! Van 24 april tot en met 28 april is het kermis op de Paardenmarkt! Tijdens Koningsdag 2019 kunnen we ons dus ook vermaken met de botsautootjes, grijpmachines en de draaimolen.

09.30 – 20.00 uur: Feesten op de Markt. Tussen 09.30 en 20.00 uur vind je op de Markt de officiële opening van Koningsdag Delft, kan je genieten van verschillende bands en DJ’s en kan je neerploffen bij een van de foodtrucks.

13.00 – 20.00 uur: Koningsdag Oude Jan. Maak je klaar voor een partij swingen naast de Oude Kerk, want ook dit jaar wordt Koningsdag weer groots gevierd bij Café de Oude Jan.

14.00 – 20.00 uur: Koningsdag bij de Wijnhaven. Heb je het op koningsnacht zo leuk gehad bij de Wijnhaven dat je er weer heen wil? Goed nieuws, want ook op Koningsdag wordt het weer een muzikaal feestje. Met livemuziek van Fleetwood Maniacs, Radio Venus en nog veel meer wordt het van 14.00 tot 20.00 uur een mooi feestje.

22.00 – 04.00 uur: DIXXO Herman. Koningsdag 2019 is voor de echte feestbeesten niet compleet zonder DIXXO Herman! De toegang is gratis en de drank goedkoop. Dus veeg je laatste restjes energie bij elkaar en ga lós in de Koornbeurs.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email