Nieuwe receptie medewerker gezocht!

Nieuwe receptie medewerker gezocht!

Vacature Goed

Nieuwe receptionist(e) gezocht

Hotel de Plataan is opzoek naar een nieuwe receptionist(e). Benieuwd wat een receptionist(e) zoal doet? Lees hier hoe een ochtenddienst bij Hotel de Plataan eruit ziet.

Om half zeven ’s ochtends is de receptionist(e) de eerste die leven brengt in het hotel. De lichten gaan aan en de oven wordt voorverwarmd voor de broodjes. De koffiemachine wordt aangezet en de eerste lading eieren gaat in de eierkoker. De receptionist(e) treft alle voorbereidingen voor het buffet.

Als het een druk ontbijt wordt, komt iemand helpen vanaf een acht uur. Dan zijn de eerste gasten die komen ontbijten er vaak al. De receptionist(e) biedt ze koffie en thee aan en ruimt de tafeltjes af als ze zijn vertrokken. Ondertussen controleert hij/zij de reserveringen voor die dag en checkt de gasten uit die vertrekken.

Om kwart voor tien wordt het ontbijt afgeruimd, de rest de vaat gedaan en de receptionist(e) begint aan de voorbereidingen voor het ontbijt van morgen. Om elf uur is er koffiepauze samen met het personeel van de kamerschoonmaak en vaak ook met Hans en Marja.

De rest van de middag is de receptionist(e) bezig met het verwelkomen van vroege gasten, praatjes maken, bestellingen doen, de telefoon opnemen, en het verwerken van reserveringen en de mail. Ook houdt de receptionist(e) de keuken netjes, bijgevuld en vers. Daarnaast voorziet hij/zij de gasten in het café en op het terras van drankjes en versnaperingen.

Om drie uur is de overdracht met de avonddienst. Alle bijzonderheden van die dag worden dan uitgewisseld en de kassa gecontroleerd. Vervolgens is het tijd voor de ochtenddienst om naar huis te gaan en de avonddienst om alle nieuwe gasten in te checken en het hotel klaar te maken voor weer een nieuwe dag.

Lijkt dit je nou echt super leuk! Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

Vacature

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email