Parkpop 2019

Parkpop 2019

Het ene festival is nog niet voorbij of het volgende staat alweer voor de deur! Komend weekend, zondag 30 juni, kunnen we met z’n allen naar het Zuiderpark in Den Haag voor Parkpop. Het gratis festival wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark. De bezoekers komen niet alleen voor het sterke muziekprogramma, maar genieten tevens van allerlei andere, leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar.

Het programma is inmiddels compleet een verschillende artiesten waar we van kunnen genieten zijn onder andere Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Jett Rebel, Walk off the Earth en Maan.

Het Zuiderpark is vanaf Hotel de Plataan goed te bereiken met trein en/of tram. Eerst kunt u met de tram of trein naar station Hollands Spoor om daar vervolgens met de tram (tram 9) naar het zuiderpark te vertrekken.

Het beloofd weer een gezellig feestje te worden!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email